Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

INSTAGRAM SPAM //17

insta17

1. Den smukkeste bikini i Triangls sortiment, og den ligger bare og venter på det bliver sommer, så den kan blive luftet på min fyldige vinterblege krop. 2. Et DIY tøjstativ jeg lavede for at få lidt ekstra plads i soveværelset, se mere i dette indlæg. 3. Flotte folieballoner fra eBay, som jeg købte til min fødseldag. Find link til dem i dette indlæg. 4. Mit elskede headset fra Marshall, som jeg fik i fødseldagsgave af svigerfamilien. Modellen hedder Pitch Black, hvis I er interesseret. 5. Mirror-selfie af dagens klæder. 6. Skoopbevaringen i min gamle-gamle lejlighed. Ret fint, ikk? Savner det lidt. 7. Detaljer fra entréen. I kan læse om min taske fra Aliexpress til højre i dette indlæg. 8. Disse lækre sneakers er også fra Aliexpress. Find link til dem i dette indlæg.

Alle billederne er fra Instagram, hvor jeg hedder @katarinanatalie – husker I at følge?

2 thoughts on “INSTAGRAM SPAM //17

Skriv en kommentar