insta15

1. Vores flotte spisebord som min kæreste Nikolaj selv har lavet. Se hvordan i dette indlæg. 2. Min kalender som sælges hos Another Poster Shop. 3. Min fine billedvæg, som jeg lavede for et par måneder siden. Se flere billeder i dette indlæg. 4. De sejeste Star Wars figurer, som jeg har købt på eBay! Jeg skal nok snart få lagt billeder af dem på bloggen. De kan fås lige her. 5. Fin bluse, og halskæde. Begge fra eBay. 6. Min dejlige lille pige, Lucky. 7. Detaljer fra hjemmekontoret. Se flere billeder i dette indlæg. 8. Mine yndlingslysestager. I kan finde ud af hvor de forskellige er fra i dette indlæg.

Jeg var i går inviteret ud og spise, med nogle søde bloggere på Hotel Hesselet i Nyborg. Vi fik en rundvisning på det hyggelige “lille” hotel, og derefter nød vi en lækker 3-retters menu som bl.a. bestod af rødtunge, krondyr og havtorn – virkelig spændende menu, og det var helt fantastisk! Jeg kom desværre afsted uden mit kamera, og de få billeder jeg fik taget med min iPhone 4 vil jeg gerne spare jer for, så jeg har ingen billeder at vise frem, men måske jeg kan stjæle lidt fra de andre, når de får blogget om vores hyggelige aften. I aften slapper jeg af derhjemme med hundene, og i morgen smutter jeg til Ærø og besøger min mor. Ren afslappelse, dét ka’ jeg fandme godt li. God weekend til jer derude!

Alle billederne er fra Instagram, hvor jeg hedder @katarinanatalie – husker I at følge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *