instaspam02

1. Lidt nyt lækkert undertøj. Se hvor det er fra i dette indlæg 2. Seneste outfit skydning. Læs indlægget her 3. Vores sengegavl jeg lavede af spånplader og flamingo. I kan finde den fulde guide her 4. Vores fine reblampe jeg lavede af reb, og fatninger fra eBay. Læs indlægget her 5. Endnu et lille projekt. Diamantlampe ud af grillspyd. Se beskrivelsen her 6. Snapshot fra soveværelset 7. Billede af mit nye fine ur fra eBay. Find det her 8. Produktbillede af CIRCLE SKULL 02 til Another Poster Shop

Der er en smule stille på bloggen lige nu, men jeg har planlagt en masse indlæg til den nærmeste fremtid – omkring 25 tror jeg, som jeg får lavet når jeg engang har overskud til det. Der er så mange fine ting jeg vil vise jer, og så har jeg også noget helt nyt til bloggen i tankerne, så kig forbi engang i mellem, hvis I har lyst til at holde jer opdateret.

Alle billederne er fra min Instagram. Husker I at følge? Ellers kan I gøre det lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *