Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

INSTAGRAM SPAM //13

insta13

1. Vores fine nye køkkenø, lavet af køkkenskabe fra IKEA og plader vi har lagt ovenpå. Vi er super glade for den! Se beskrivelsen her. 2. Jeg var en tur nede og besøge Identity Hair i Odense, hvor jeg fik ordnet mit hår, så jeg ikke skal blive ved med at afblege mere. 3. Plakat fra Another Poster Shop. 4. Sneak peek på vores nye skrivebord. I kan se det færdige resultat i dette indlæg. 5. Flasker til opbevaring. Læs mere om flaskerne i dette indlæg. 6. Dekoration på min fine hylde fra IKEA. 7. Undertøj fra Tryde Andrès. 8. Smykkestativ fra eBay. Få det til 20 kroner her.

Jeg er på miniferie på Ærø lige nu, og jeg nyder det lækre vejr, og at her er så stille og fredeligt. Om en uge er det tilbage på arbejde, så der er ingenting planlagt, det er ren afslapning den næste uges tid. Selvfølgelig skal jeg være færdig med vores murstensvæg, men det er også det eneste jeg kan og vil overskue.

Alle billederne er fra min Instagram. Husker I at følge? Ellers kan I gøre det lige her.

4 thoughts on “INSTAGRAM SPAM //13

  1. Har lige fundet din blog, og ih hvor er den fantastisk!
    Sidder allerede med planer om en masse DIY projekts i fremtiden takket være dig 🙂
    Tænkte på om du har et link til den IKEA hylde på billede nr. 6? Kan ikke finde den nogensteder 🙁

Skriv en kommentar