insta13

1. Vores fine nye køkkenø, lavet af køkkenskabe fra IKEA og plader vi har lagt ovenpå. Vi er super glade for den! Se beskrivelsen her. 2. Jeg var en tur nede og besøge Identity Hair i Odense, hvor jeg fik ordnet mit hår, så jeg ikke skal blive ved med at afblege mere. 3. Plakat fra Another Poster Shop. 4. Sneak peek på vores nye skrivebord. I kan se det færdige resultat i dette indlæg. 5. Flasker til opbevaring. Læs mere om flaskerne i dette indlæg. 6. Dekoration på min fine hylde fra IKEA. 7. Undertøj fra Tryde Andrès. 8. Smykkestativ fra eBay. Få det til 20 kroner her.

Jeg er på miniferie på Ærø lige nu, og jeg nyder det lækre vejr, og at her er så stille og fredeligt. Om en uge er det tilbage på arbejde, så der er ingenting planlagt, det er ren afslapning den næste uges tid. Selvfølgelig skal jeg være færdig med vores murstensvæg, men det er også det eneste jeg kan og vil overskue.

Alle billederne er fra min Instagram. Husker I at følge? Ellers kan I gøre det lige her.

4 svar til “INSTAGRAM SPAM //13”

 1. Emma siger:

  Det er simpelhen sådan nogle lækre billeder du altid tager! 😉
  elsker at følge med på din blog 😉

  http://byekk.blogspot.dk

 2. Tusind tak Emma 🙂

 3. Teresa siger:

  Har lige fundet din blog, og ih hvor er den fantastisk!
  Sidder allerede med planer om en masse DIY projekts i fremtiden takket være dig 🙂
  Tænkte på om du har et link til den IKEA hylde på billede nr. 6? Kan ikke finde den nogensteder 🙁

 4. Hej Teresa
  Tak for de søde ord! Er glad for jeg kan inspirere :0)
  Jeg tror desværre hylderne er udgået fra IKEAs sortiment, men du kan læse mere om min hylde i dette indlæg: http://katarinanatalie.dk/blog/ekby-hylde-inspiration/

  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *