insta

Jeg ligger syg, og bloggens nye design er ikke helt færdigt endnu, men jeg havde lige lyst til at prøvekøre det engang for at se hvordan det fungerede. Hvad synes I om det? Ser det ikke meget fint ud indtil videre? Det hele hopper en smule op og ned nogen gange, og jeg mangler lige at kode en smule i menuen endnu, men som sagt er jeg syg, så jeg magter ingenting andet end at ligge og æde frugt og se Lost. Fucking spændende serie btw! Har aldrig fået den set. Alle billederne er fra min Instagram som I kan følge lige her.

9 svar til “INSTAGRAM SPAM //09”

 1. Anonym siger:

  Hvordan redigere du dine billeder? og hvordan?

 2. Jasper siger:

  Jeg har de samme bukser, som på billedet øverst til højre 😀
  Mega fede!
  …. http://imgur.com/rz7fP2W

 3. katarinanatalie siger:

  Jeg bruger Photoshop til bloggen, og Whitagram til Instagram 🙂

 4. Simone siger:

  Hej søde.
  Jeg ville bare lige spørge hvor dine mega fede bukser er fra?
  ps. lækker blog.

  kh

 5. katarinanatalie siger:

  De er fra eBay :-*

 6. Amalie siger:

  Er Michael kors uret ægte, eller hvor er det fra?

 7. katarinanatalie siger:

  Nej, det er købt i Bulgarien, men kan vist også findes på eBay 🙂

 8. Michelle siger:

  Hej!
  Kan du ikke linke hvor bukserne er købt fra, på eBay?

 9. katarinanatalie siger:

  Du kan finde linket på bloggen – hvis du går ind under billeder er det der :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *