ig

Husk at I også kan følge med på bloggen med Instagram (lige her)
Jeg har stadig intet internet i lejligheden… brok brok brok. Men jeg kan jo næsten ikke leve uden! Hurra for mit 3G net på telefonen. Det er åbenbart nogle kabler som er knækket, så der kommer elektriker på i morgen formiddag, og så skulle jeg meget gerne være kørende. Inden for de næste få dage skulle jeg også gerne være færdig, og klar til at fremvise lejligheden til jer. Jeg er som I kan se allerede begyndt at smide lidt billeder op på Instagram, husk I kan følge med lige her. Hvis der er noget I gerne vil se nærmere på, eller høre lidt mere omkring så skriv endelig.

2 svar til “INSTAGRAM SPAM //08”

  1. Katrine N siger:

    Hvordan har du lavet det ophæng til dit tøj? 🙂 Det er lige sådan en løsning jeg mangler!

  2. katarinanatalie siger:

    De kan købes i IKEA 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *