IG

Husk at I også kan følge med på bloggen med Instagram (lige her)
Jeg har haft en rigtig dejlig afslappende dag i dag. Jeg startede ud med at tage til et møde hvor jeg solgte et webshop design til en kunde, derefter et lille smut til tandlægen og så hjem og slappe af hos min dejlige mor resten af dagen. Det har været fantastisk vejr, og jeg er virkelig glad lige for tiden. Kender I den følelse hvor alting bare går den rigtige vej, og man bare er så pisse glad og taknemmelig for alt der sker i ens liv? Sådan har jeg det lige nu. Så dejligt. Jeg går og tæller ned til den 1. august hvor jeg overtager min nye lejlighed, og jeg har så småt også fået skillet mig af med en masse ting (lort) som jeg ikke vil slæbe med. Jeg tror det bliver pisse godt!
Jeg har også lige fået noget hjem fra eBay som jeg vil vise jer, men mit memory card til mit kamera er desværre gået i stykker, så kan ikke tage billeder! Looort. Nægter at ligge dårlige iPhone billeder op på bloggen, så må lige se hvad jeg gør.

2 svar til “INSTAGRAM SPAM //06”

 1. Line siger:

  Jeg har det på samme måde for tiden. Har fjernet alt det dårlige fra mit liv, det var hårdt, men nødvendigt og godt.
  Glæder mig til at se indretningen af din nye lejlighed! 🙂

  – Line
  http://bylinek.blogspot.dk

 2. katarinanatalie siger:

  Det kan også være nødvendigt for at komme videre og få det bedre 🙂

  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *