insta

Jeg skal til eksamen i design på tirsdag, og lige nu ligger jeg på sofaen og stener fodbold hvor jeg egentlig burde forberede mig – lave præsentation og forbedre mit produkt jeg skal op i – som jeg fik 10 for (og som forhåbentlig bliver til et 12 tal på tirsdag) Jeg tænker jeg gir’ den en skalle i morgen, jeg arbejder altid bedre under pres. Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind. Alle jer som også er i gang med eksamner vil jeg gerne ønske held og lykke.
Husk I kan følge min Instagram lige her.

2 svar til “INSTAGRAM SPAM //05”

  1. natashia siger:

    Hvor kan jeg finde et link til det smukke hvide ur? 🙂

  2. katarinanatalie siger:

    Der er et link til det i et ældre indlæg, tjek kategorien “New In” 🙂

    Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *