INSTAGRAM | Katarina Natalie
Min (meget populære) metalstol, som jeg elsker højt! Den er blevet vist flittigt frem på Instagram, og mange har spurgt hvor den er fra, og om jeg vil sælge. Til det sidste; nej. Jeg vil ikke sælge. Hæhæ. Stolen er et gammelt IKEA samarbejde med Niels Gammelgaard – og den er så fin! Man skal bare ikke sidde med bar numse på den, medmindre man vil ligne en grillrist.

 

INSTAGRAM | Katarina Natalie
Gav denne kødhakker et kønsskifte og forvandlede den til en potteplante. Synes stadig den er hamrende sej! I kan se indlægget med flere billeder af den lige her.

 

INSTAGRAM | Katarina Natalie
Jeg bliver tatoveret engang i mellem, og denne er jeg virkelig glad for! Jeg har fået et gavekort på en tattoo fra mit arbejde da jeg blev udlært, så jeg går lige og funderer over hvad jeg skal have lavet næste gang… nogen idéer?

 

INSTAGRAM | Katarina Natalie
Min arbejdsplads er ret så hyggeligt indrettet! Dette er vores tidligere “hygge”-hjørne, som er lavet til kontorhjørne nu – hvor jeg faktisk sidder. Vil da lave et indlæg med billeder fra mit arbejde en dag. Må jeg lige skrive bag øret.

 

INSTAGRAM | Katarina Natalie
Jeg har desværre ikke haft så meget tid til at køre MTB i år, grundet bogskrivning, svendeprøve, dårligt vejr…. osv. osv. Mange undskyldninger. Jeg håber snart at komme ud og trille igen. Andre der kører?

 

INSTAGRAM | Katarina Natalie
Detaljebillede fra spisebordet. Det er fra Hipstory, og benbukkene er lavet af vandrør – dé er pisseseje, og jeg fortæller faktisk hvordan de er lavet i min nye bog. Se flere billeder af spisebordet lige her.

 

INSTAGRAM | Katarina Natalie
Jeg har desværre solgt min gamle stålreol fra Bauhaus, da jeg simpelthen bare ville have noget nyt. Men den var virkelig fin. Se flere billeder af den i dette indlæg.

 

INSTAGRAM | Katarina Natalie
Flere detaljer fra stuen. Vi flyttede rundt i sidste uge, og stuen er simpelthen blevet så fin! Jeg skal snart tage en masse billeder til et gæsteindlæg på en anden blog, så der ligger jeg nogen nye op. Gæsteindlægget kommer jeg også til at fortælle mere om.

2 svar til “INSTAGRAM SPAM //25”

  1. Haha jeg kan godt forstå du ikke vil sælge stolen 😀 Den er så fed!
    Jeg vil for intet i verden heller ikke gå af med mine to! (Dog er mine dog ikke den samme model som din).

  2. Katarina Natalie siger:

    De er nemlig så fine i metal! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *