insta12

1. Sneakers, jakke og lang turtleneck fra eBay. 2. DIY sofabord lavet af planker og vandrør. Se beskrivelsen her. 3. Mine tulipaner købt på eBay, læs indlægget om dem her. 4. Nye sko fra Asos udsalg. 5. Hjørnebord i soveværelset fra Netto. 6. Vores pisse smarte Instax printer. Læs mere om den her. 7. Detaljer fra stuens DIY projekter. Se hvordan vi har bygget TV bordet her, og gulvlampen her. 8. Vores soveværelse efter det blev malet hvidt. Se førbillede her.

Jeg har været på Ærø og besøge familien i weekenden, fået slappet af og har derfor ikke blogget. Den næste uges tid har jeg flere boligprojekter I skal se, nogle planlagte indlæg og nogle fine ting jeg har fået hjem fra eBay. Håber I har det dejligt.

Alle billederne er fra min Instagram. Husker I at følge? Ellers kan I gøre det lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *