Anatomic heart tattoo // Katarina NatalieFeather tattoo // Katarina NatalieSkull hand tattoo // Katarina NatalieJeg skal meget snart gæste Malenes blog Vinterfryd, hvor hun kører “Vis mig din tattoo” ind i mellem, og jeg er super glad for hun vil have mine tatoveringer med, blandt alle de fine hun viser frem. Tag et kig forbi hendes blog, hvis I er til tattoos og indretning. Både hendes blog og Instagram har en kæmpe anbefaling herfra.

I samme anledning fik jeg lige skudt et par billeder i dag, og tænkte jeg også lige så godt kunne smide dem op her. Dette er 3 ud af mine 8 tatoveringer – dem jeg er gladest for. Forhåbentlig kommer der mange flere. Hvad er jeres forhold til tatoveringer?

2 svar til “INK – INK – INK”

  1. Pia siger:

    Super fine tatoveringer! Jeg er især vild med dit sternum piece :). Hvem har lavet det om man må spørge? Jeg har nemlig selv overvejet at få en sternum-tatovering (hvem har ikke det i disse tider), også i noget dotwork-stil, og har også nogle idéer til selve motivet – mangler ‘bare’ en tatovør jeg føler mig komfortabel med, og lidt gå-på-mod… Det ville nemlig blive min første tatovering, og jeg har hørt at sternum ikke er for sarte sjæle x(. Jeg bliver i øvrigt lidt nysgerrig på de andre 5 du har 🙂

  2. Tusind tak! Min tatovør hedder Rune, og arbejder hos Black Sheep Tattoo i Odense. Kan klart anbefales 🙂
    Det er ikke et som sådan ømt sted at blive tatoveret, det værste for mig var at skulle ligge helt stille, for man føler næsten ikke man kan trække vejret. De sidste 5 er ikke så spændende 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *