Indret med dæk | Katarina NatalieIndret med dæk | Katarina NatalieJeg laver ind i mellem nogle spøjse projekter, som ikke bliver vist på bloggen, men i dag ville jeg lige vise jer nogle idéer jeg havde med dæk på et tidspunkt. Jeg startede med at lave et lille bord af et dæk, som blev malet over flere gange. Hold kæft det er svært at male sådan noget lort! To plader blev skruet på. En foroven og en nedenunder, og så kom der ben på. Jeg synes faktisk det er ret sejt. Desværre havde jeg ikke rigtig plads til det, så benene blev skruet af igen, og nu bliver det brugt som en lille scene til mine planter i hjørnet af stuen.

Man kan faktisk bruge dæk til mange sjove ting, og jeg har stadig et stående som der skal laves noget ud af. Jeg tænker at hænge det op på væggen og sætte planter i. Kunne det ikke være fint?

 

I dag er det jo den 15. og det vil sige at der skal findes 3 vindere af min konkurrence (denne) om en valgfri 2017 kalender og planteplakat. Jeg har fundet 3 tilfældige tal (med random.org) mellem 1 og 90 (antal kommentarer). Hvert af de tal afslører en vinder. Det første tal blev 61 så første vinder er Sophie Laursen, næste tal blev 58 så næste vinder er Josefine Steenberg, og sidste tal er 26 så den sidste vinder blev Emma Jørgensen. Stort tillykke alle 3! Jeg får sendt en mail afsted til jer i morgen.

2 svar til “INDRET MED DÆK”

  1. Michela siger:

    Hvad har du brugt som ben? 🙂

  2. Nogle ben fra Panduro 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *