IMG_8285_01IMG_8302_02

Som nogen af jer ved, og måske har fulgt lidt med i, så åbnede jeg i marts op for webshoppen Another Poster Shop hvor jeg sælger mine grafiske illustrationer og fotografier. Jeg er ved at uddanne mig til grafisk designer, og jeg elsker at lave fine billeder, både på computeren, men også med mit kamera. Dette billede er det nyeste til samlingen, og jeg er virkelig blevet glad for det. Det er taget på en af de ture min kæreste og jeg sommetider tager, hvor vi pakker bilen med snoller og kameraudstyr, og så bare kører ud i det blå. Mit billede er nu kommet i en fin ramme, og pynter nu herhjemme i stuen. Hvad synes I om det?
I kan selv få fingre i plakaten lige her

5 svar til “IMAGINE INFINITY POSTER”

 1. NL siger:

  Super flot! Hvilken uddannelse tager du egentlig helt præcis? 🙂 Er det mediegrafiker eller grafisk designer? og hvor tager du det henne? 🙂 Er selv uddannet multimediedesigner, men sidder nu og har svært ved at få job. Så søger lidt nogle nye veje.

 2. Jacqueline siger:

  SÅ FLOT! Og det står helt sikkert øverst på min fødselsdags-ønskeliste 😉
  Du er så dygtig, søde! <3 -J
  http://www.blogbyjacqueline.dk

 3. Jeg tager mediegrafiker på SDE 🙂

 4. Tusind tak smukke du :-*

 5. […] er faktisk en af mine favoritplakater, og nok den jeg er mest stolt af. I kan læse mere om den i dette indlæg.. 3. Smuttede en tur til København i disse basser for nogle måneder siden. Er de ikke […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *