Lige så langsomt går det fremad med den nye sofa. Jeg har rykket om i stuen for det hele kunne stå på en så optimal måde som muligt, og det skal I nok  få et billede af også. Der mangler stadig et par madresser og noget stof til sofaen, og så nogle store puder som ryglæn og pudebetræk dertil. Selvom der kun er to madresser ovenpå hinanden så er den stadig super lækker at ligge i og synes også den er blevet ret fed. Flere billeder kommer når den er helt færdig, og så skal vi i gang med nyt projekt: sofabord! Og det skal også være noget specielt, måske noget træ.

9 svar til “Progress”

 1. NJ siger:

  Hvor er din Lampe fra? 🙂

 2. NJ siger:

  Hvor er din Lampe fra? 🙂

 3. Hvor ser det bare FEDT ud – du er da bare SÅ dygtig 🙂

 4. Mie siger:

  Wow, hvor ser det bare godt ud – jeg er SÅ misundelig! Så god idé at bruge paller til sofa, dét vil jeg huske på!

 5. Hvor er det bare fedt! Glæder mig til at se flere billeder! Hvor får du egentlig din inspiration fra?(-:
  Må jeg spørge om hvordan du har fået dit layout til at se ud som det gør, jeg kan ikke få mit, til at ligne noget lignede dit! bla. med header, og overskrift på indlæg.. min blog hedder http://chriistiinas.blogspot.dk

  Mvh. Christina.

 6. Tusind mange tak 🙂

 7. Ja, det er en super cool og billig løsning 🙂

 8. Tusind tak! Jeg finder inspiration på andre blogs, pinterest og andre inspirationssider 🙂
  Jeg koder selv sidens layout og design i HTML og CSS 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *