ikeaopslagstavleJeg er på vej ud af døren, men ville lige hurtigt vise jer hvad jeg har fået lavet i køkkenet i dag. Beklager de lortede iPhone billeder, der skal nok komme nogle nye… Jeg har længe ville sætte rionet op i køkkenet, men det er fandme så besværligt at klippe til, spraymale osv. så da jeg opdagede det sorte espalier i IKEA, som egentlig er til udendørs planter, så ville jeg meget hellere bruge dét i stedet for rionet. Smart ikk? Meget mindre arbejde, og så får man to espalier for 80 kr. Det er en god pris, synes jeg. Jeg fik det med hjem fra en tur i IKEA i dag, og jeg er super glad for det!

Jeg har også fået de nye fine billeder fra Another Poster Shop op at hænge i køkkenet, og snart skal der også en masse billeder op i stuen og soveværelset. Nu begynder det snart at ligne noget herhjemme.

Find espalieret her, og billederne her.

6 svar til “IKEA BARSÖ ESPALIER”

 1. Cecilie siger:

  Fedt tip søde!
  Den ville virkelig være perfekt over mit skrivebord <3
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

 2. De er nemlig super fine 🙂

 3. Claus siger:

  Hej!

  Jeg bliver nødt til at spørge hvor du har den fede kalender fra? 🙂

 4. Den er vist fra Tiger 🙂

 5. Elisabeth siger:

  Ved du, om man stadig kan købe det espalier i Ikea?
  Jeg synes nemlig ikke, at jeg kan finde det på den side, som du henviser til 🙂

 6. Jeg har hørt at det desværre er udgået 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *