I think this is some cool shit

coolshit

billede
Jeg har lige kunne tilføje nogle småting til min ønskeliste på denne stille søndag. Bordlampen har I jo set før, men jeg er stadig kæmpe fan. I kan købe den hos luksuslamper. Den anden lampe og koppen er fra Etsy, hvor man virkelig kan støve mange gode fund op! Jeg er bare mega elendig til at spotte dem, så hvis I har en masse gode links, så send dem da! Den sorte tingest midt i billedet er til lys, og den er virkelig fin! Tasken og blusen har ligesom bordlampen været på min ønskeliste længe, men blusen er altid udsolgt og tasken er lidt for dyr. Ellers er der højtaljeren fra Marshall som er vildt cool og retro og jeg kunne faktisk også godt bruge deres headset i sort….. det fedt! Træstigen kunne jeg godt finde på at lave selv en dag.

14 svar til “I think this is some cool shit”

 1. Pernille siger:

  hej, hvor er den til lysene fra? Er smask forelsket i den 🙂 mvh Pernille

 2. Sara siger:

  Jeg har lysestagen og den kan varmt anbefales – den er simpelthen så fin! Jeg vil dog nævne at lys fra eks. IKEA godt kan være lidt problematiske sammen med den fordi nogle af dem har nogle store huller i bunden, hvilket naturligvis gør at de ikke kan sidde så godt fast på de der pinde. 🙂

 3. Malene siger:

  Har du links på de lækre sager? 🙂

 4. Pernille siger:

  Hvor har fu købt den? 🙂

 5. katarinanatalie siger:

  Nope, finder ind i mellem nogle ting jeg desværre ikke gemmer links til… dumt

 6. Sara siger:

  fede ting 🙂
  Jeg kunne også ret godt tænke mig at vide hvor den “lysdims” er fra og tasken.,hvis der er nogle der ved det?? 🙂

 7. katarinanatalie siger:

  Tak for linket Sanne 🙂

 8. katarinanatalie siger:

  Har linket til tasken i på Facebookopslaget 🙂

 9. mille siger:

  Hvor er trøjen fra? 🙂

 10. katarinanatalie siger:

  Den er fra Cheap Monday 🙂

 11. Sara siger:

  Tak Katarinanatalie 🙂

 12. Sara siger:

  Tak for link Sanne 🙂

 13. katarinanatalie siger:

  Selv tak :0)

Skriv en kommentar