WISHLIST

22.02.15

I think this is some cool shit

coolshit

billede
Jeg har lige kunne tilføje nogle småting til min ønskeliste på denne stille søndag. Bordlampen har I jo set før, men jeg er stadig kæmpe fan. I kan købe den hos luksuslamper. Den anden lampe og koppen er fra Etsy, hvor man virkelig kan støve mange gode fund op! Jeg er bare mega elendig til at spotte dem, så hvis I har en masse gode links, så send dem da! Den sorte tingest midt i billedet er til lys, og den er virkelig fin! Tasken og blusen har ligesom bordlampen været på min ønskeliste længe, men blusen er altid udsolgt og tasken er lidt for dyr. Ellers er der højtaljeren fra Marshall som er vildt cool og retro og jeg kunne faktisk også godt bruge deres headset i sort….. det fedt! Træstigen kunne jeg godt finde på at lave selv en dag.

← Ældre indlæg

Nyere indlæg →

Kommentarer

 1. Pernille

  hej, hvor er den til lysene fra? Er smask forelsket i den 🙂 mvh Pernille

 2. Sara

  Jeg har lysestagen og den kan varmt anbefales – den er simpelthen så fin! Jeg vil dog nævne at lys fra eks. IKEA godt kan være lidt problematiske sammen med den fordi nogle af dem har nogle store huller i bunden, hvilket naturligvis gør at de ikke kan sidde så godt fast på de der pinde. 🙂

 3. Malene

  Har du links på de lækre sager? 🙂

 4. Pernille

  Hvor har fu købt den? 🙂

 5. katarinanatalie

  Nope, finder ind i mellem nogle ting jeg desværre ikke gemmer links til… dumt

 6. Sara

  fede ting 🙂
  Jeg kunne også ret godt tænke mig at vide hvor den “lysdims” er fra og tasken.,hvis der er nogle der ved det?? 🙂

 7. katarinanatalie

  Tak for linket Sanne 🙂

 8. katarinanatalie

  Har linket til tasken i på Facebookopslaget 🙂

 9. mille

  Hvor er trøjen fra? 🙂

 10. katarinanatalie

  Den er fra Cheap Monday 🙂

 11. Sara

  Tak Katarinanatalie 🙂

 12. Sara

  Tak for link Sanne 🙂

 13. katarinanatalie

  Selv tak :0)

Skriv en kommentar