HUSKØB & FYENS S.

bedroom1bedroom2Der sker rigtig mange ting lige nu, og én af dem var jo det her mægtige huskøb, som jeg fortalte lystigt om at vi var i gang med. Jo, vi havde da budt på et hus, og jow, jeg havde måske smidt et billede af huset op på Instagram…. og jeg overvejede måske også at købe The Sims igen, bare for at bygge huset og indrette det. Jeg har måske en tendens til at blive en lille-bitte smule for ivrig…. billedet på Instagram er slettet, og huskøb er sat i bero. Vi bliver desværre ikke husejere lige foreløbig, og det er også helt okay. For fanden vi havde kigget i to uger, hvad havde jeg regnet med. Heh.

I dag har jeg forsøgt at tage billeder til et portræt i Fyens, i forbindelse med det her Noktober-halløj. Billederne her er to ud af 30.000 jeg fik taget. Kæft, jeg er elendig til at være foran et kamera. Mikkel sagde jeg så snobbet ud på billedet, så dét blev altså ikke sendt til journalisten haha. Det endelige billede, samt en masse snak om genbrug og Noktober kan I se, når Fyens Stiftstidene rammer gaden i starten af oktober. God aften derude.

Vingerversterkende oefeningen kunnen een persoon helpen om consistenter erectiemedicijnen.com erectie te bereiken en het comfort tijdens seks te verbeteren. Vinger rekken en ontspanningsoefeningen zijn ook een vorm van oplossing voor erectiestoornissen; ze zijn echter niet de enige optie voor personen met erectiestoornissen.

Skriv en kommentar