HUSKELISTE TIL VANDRETUR

Huskeliste til vandretur af Katarina NatalieJeg har aldrig været på vandretur før, men her om et par uger begiver vi (Mikkel og jeg) os til Norge, og ligger i telt. Jeg elsker at komme ud i naturen, ud og opleve, se, snuse, nyde og blive lige forbløffet hver gang, over hvor fantastisk vores verden er. Det tætteste jeg har været på en vandretur, var da vi for nogle uger siden lå i telt på Rømø, og op af vestkysten (læs mere om den tur lige her). Og det er vist ikke til at sammenligne.

Da vi var afsted tidligere lånte jeg det mest nødvendige, og havde bare en lille rygsæk med. Jeg aner jo ikke en skid om vandreture, hvad man har brug for eller hvad der er godt, derfor er jeg gået efter det mest basale til nogenlunde penge. Ja, og lidt ekstra, vi får jo nok ikke så meget brug for det kompas når vi har Google Maps, men det er sgu da pissesejt!? Og mine FILA “vandrestøvler” er vist pænere end de er praktiske, så det kan godt være jeg skal købe mig et par nye til formålet. Hæ.

Èn meget vigtig ting, hvis ikke den aller vigtigste ting, jeg skal have med er mit kamera. Jeg har to forskellige objektiver nu, et 18-55 og et 55-250. Når vi nu skal til Norge, og forhåbentlig mange andre smukke steder, blev jeg simpelthen nødt til at anskaffe mig et vidvinkel objektiv. På den måde kan jeg få hele landskabet med.

Sig endelig til hvis I ønsker links til de forskellige ting, eller en anmeldelse af dem. Jeg har lige bestilt i fredags, så der går nok et par dage før de kommer frem. Jeg er mest spændt på rygsækken, som jeg virkelig håber er i god kvalitet, og kommer til at sidde godt på ryggen. Den er med gode brede stropper, mavebælte og et justerbart system, så man kan justere hvor på ryggen man ønsker mest støtte. Lyder smart, ikk?

Nå, nu til det hele indlægget handler om. Huskelisten. Eftersom jeg ikke har vandret før ved jeg selvfølgelig ikke en fløjtende fis om hvad man behøver på sådan en tur, men jeg har nu læst en masse og haft Mikkel med på sidelinjen til at lave vores fremtidige pakkeliste, som har vandret flere gange. Jeg har derfor samlet det mest basale i nedenstående liste, og ellers har jeg fundet en anden side, som får en masse andre ting med også.

 

Huskeliste:

Telt
Underlag
Sovepose
Evt. lagen og pude
Et par gode sko (gerne vandtætte)
Lækre varme sokker
Tøj og undertøj man let kan bevæge sig i
En vand- og vindtæt jakke
Toiletgrej
Myggestift
Kompas og kort
Rygsæk med god plads
Mad og drikkevarer
Lommelygte
Lighter eller tændstikker
Dolk
Toiletpapir

Tjek tjek og tjek. Se en mere detaljeret liste lige her.

2 svar til “HUSKELISTE TIL VANDRETUR”

  1. Emma siger:

    Lækkert, jeg har også selv oplevet glæden ved at vandre, så disse indlæg er meget kærkomment i mine øjne!
    Har du et link til bukserne?

  2. Katarina Natalie siger:

    Dejligt at høre! Du får link her (hvor de tilmed er på tilbud): https://www.millets.co.uk/womens/076618-peter-storm-womens-ramble-lined-trousers-black.html

Skriv en kommentar