img01img03img02

Jeg var så heldig lige at få en smule wifi på hotellet, så her er lige en lille hilsen fra Stockholm, hvor Nikolaj og jeg holder 4 dages ferie. Billederne ovenover er et lille udpluk af vores tur, hvor vi virkelig har hygget os! Her er virkelig skønt, og vejret har været helt perfekt. Vi har brugt dagene på at gå og cykle rundt og se alt muligt – bl.a. har vi cyklet hele Gamla Stan og Södermalm rundt! Vi har været inde i centrum et par gange, taget mange billeder, spist lækker mad og bare grint og nydt hinanden. Jeg blev igennem min webshop Another Poster Shop inviteret til boligmessen Formex, hvor vi fik 2 fribilletter, så vi derfor besluttede vi os for at tage afsted. I dag har vi været ude på messen, og der var så mange fine ting! Vi er virkelig fyldt op med inspiration, der var så meget vi godt kunne tænke os, og så har vi fået mange idéer til nye DIY projekter vi skal i gang med! Spændende, hva’? I morgen går turen hjem igen, og jeg glæder mig nu lidt til at komme hjem og slappe af. Jeg har forresten haft overtaget Buzzanovas Instagram i dag, så der kan I se flere billeder fra vores dag. Vi ses igen når jeg kommer hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *