Boligindlæggene er jo ikke helt slut endnu, eftersom jeg ikke er kommet helt på plads i lejligheden endnu. Det eneste jeg mangler er at komme helt på plads i entréen og stuen, men desværre kan jeg ikke blive det før jeg får solgt min store flyder af en sofa, og jeg finder et sted til alle mine DVD film så jeg kan få de grimme flyttekasser ud, men mon ikke det kommer. Her er i hvert fald et par detalje billeder fra vores entré, og kan I se jeg har fået et skelethovede mere til min samling? Det er lidt større end det andet sorte jeg har, mere detaljeret og så fik jeg det af min super søde svigermor.
Husk at deltage i min giveaway om et gavekort til CHANTI lige her.

10 svar til “Hallway details”

 1. Sandra siger:

  Du har virkelig fed stil (:

 2. 1million tak Sandra! :0)

 3. Du har den fedeste stil, ville ønske at bo i din lejlighed, den er såsåså fed!!!
  Hvor har du købt skrivebordet, stolene og det der pels/skind? 🙂
  ELSKER DIN STIL!!

 4. Anonymous siger:

  Hvor er de fine kurve på din hylde fra? 🙂

 5. De er fra IKEA 🙂

 6. Tusind tak Valeria! 🙂
  Skrivebordet er speciallavet på et savværk, og stole og pels er fra IKEA 🙂

 7. Hej Katarina! Er lige begyndt at følge dig! og sjovt nok er jeg ved at lave fuldstændig om på mit værelse! og drømmer om en lejlighed som din;-)
  Ved du hvor din svigermor har fundet det fine skelethoved? og hvor er de overhovedet til at få fingrene i? 🙂

 8. Hej igen!

  Jeg tænkte på om du havde nogle idéer til opbevaring?
  Jeg er træt af at alt står fremme på hylder og reoler og ser rodet ud!

 9. Kurve og kasser kan godt pynte uden det ser grimt ud, f.eks. trækasser eller hvide kurve som dem jeg har på billedet 🙂

 10. Har lagt et link op på bloggens facebookside til et skelethovede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *