Annonce for EHG Nord

Vi var i uge 20 på weekendtur, hvor vi var så heldige at have et par overnatninger, i en fin lille Eriba Rockabilly campingvogn. Når vi er afsted på tur, så plejer vi ofte at pakke bilen, og sove i dén (vi har en Picasso med god plads bagi), og ellers har vi teltet med, så vi kan komme langt ind i skoven, hvor man ikke må have bil med.

I og med vi enten tager bilen, eller sover i telt, så er der faktisk ingen af os, som har været på camping før. Altså vi har begge besøgt nogen, som har været på camping, men det er også den mængde erfaring vi har. Den weekend havde vi så chancen for at blive klogere, så vi fløj afsted fra Odense mod Kolding, for at hente den lille vogn hos KG Camping, som sælger campingvogne og -udstyr, og her blev vi godt klædt på til turen af det søde personale.

Eriba Rockabilly - Grøn ferie i Danmark

Yep, sådan så dét ud! SÅ spændt xD! Vi kørte afsted mod det sydligste af Jylland, hvor vi havde booket en plads på Drejby Strandcamping. Her tog vi en plads ved vandet, med dejlig meget natur i nærheden. Der var så fint, vi fik en kæmpe plads for os selv, med udsigt og sti lige ned til en fantastisk sandstrand. Det sted kan altså anbefales, hvis man gerne vil være et sted hvor man er tæt på havet, og der er god plads.

På vores tur var vi ikke super heldige med vejret; det var ret blæsende og overskyet meget af tiden, men det betød bare at vi kunne hænge ud i vognen med snoller, film og kortspil. Det var så hyggeligt, og vi fik virkelig lejlighed til at slappe af og nyde hinanden. Vi trodsede også vejret, og gik ture på stranden, grillede, fik udforsket Als, spist lækker mad i Sønderborg og set Dybbøl Mølle, så det var en skøn weekend.

Eriba Rockabilly - Grøn ferie i DanmarkEriba Rockabilly - Grøn ferie i Danmark

Venter på checkind på Drejby Standcamping

Selve campingvognen er jo noget for sig selv; virkelig en der trækker opmærksomhed til sig! Det er en speciellavet 50’er inspireret campingvogn, som Eriba har lavet til deres 60 års jubilæum. Campingvognens interiør er i amerikansk diner-stil, og er bare så gennemført. Den findes også i blå, og den er altså ligeså fin!

De indeholder begge en stor seng med plads til to personer, et køkken med gasblus, håndvask og køleskab med fryser, spise/hygge område med (aftageligt) bord og siddepladser, hvor man også kan lave soveplads, samt en masse opbevaring i form af gaderobe, overskabe og diverse små rum.

Hvis alt dét ikke er nok, så er der altså også lige hævetaget, som ikke bare giver højere til loftet, det er også så hamrende cool! Der er VIRKELIG god plads, og man har rigtig god bevægelighed rundt i vognen. Det er helt fantastisk! Der er ikke noget at sige til havde selskab af to andre Eriba vogne på pladsen, for de er så lækre. Er du mere nysgerrig på de fine vogne, så kan man læse meget mere om dem lige her, hvor de også kan købes. Der er desværre ikke mulighed for at leje campingvognene.

Eriba Rockabilly - Grøn ferie i Danmark

Pladsen med udsigt

Eriba Rockabilly - Grøn ferie i Danmark

Movienight på computeren

Der er så mange fordele ved at holde campingferie, og noget af det jeg elsker aller mest, er at man er fri og alt ikke behøver være planlagt ned til mindste detalje. Man kan sagtens tage nogle små afstikkere på ruten, hvis man har lyst til flere oplevelser og indtryk, da man kan booke plads, som man suser afsted.

Camping er en forholdsvis billig ferieform, og så er det jo også langt bedre for vores kære jord at tage bilen, end det er at flyve. Danmark og Europa gemmer på så mange spændende steder og attraktioner, så man behøver ikke længere væk, end det er muligt at tage bilen, for at få fede oplevelser.

I videoen ses et lille udpluk af øjeblikke fra vores weekend i campingvognen, og ser det ikke bare hyggeligt ud!? Vi fik i hvert fald ladet batterierne op, ved hjælp af afslapning, film under dynen, en skøn udsigt over havet, og masser af kaffe! Det kan altså anbefales i stor stil, at tage sådan en tur i campingsvogn.

Efter vores weekend, har vi også fået endnu mere lyst til at holde ferie i campingsvogn, og tager derfor sommeren i svigerfars, hvor vi planlægger en rute ned igennem Tyskland, for at se nogle fede steder der. Blandt andet skal vi ned og se Bastei broen og en masse gamle slotte, som jeg har drømt om længe! Så det glæder jeg mig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *