Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

GOT MY HAIR DONE

NFK_147677IMG_84967LINK TIL BLUSEN HER

Så fik jeg endelig farvet mit hår, og som lovet er her et par billeder. Som jeg skrev på Facebook i går, så blev bunden lidt for mørk, faktisk nærmest sort, men jeg må sige jeg er ved at blive ret vild med det! Jeg har været helt blond i mange år nu, så jeg skal lige vænne mig til det bliver mørkere og mørkere ved hver farvning jeg får, men jeg vil også gerne væk fra afblegning og ødelagt hår, så det er den rigtige vej. Jeg håber så meget den grå farve holder rigtig længe, for jeg synes den er så fed! Jeg fik også en lilla conditioner fra Kevin Murphy med hjem som skal holde farven, og ellers vil jeg bruge min gode gamle Revlon farvebombe som er mere blålig. Hvad synes I om resultatet? Endnu engang tak til min søde frisør Sarah for den flotte farve!

Indlægget indeholder affiliate links

16 thoughts on “GOT MY HAIR DONE

 1. Waaaauw dét er virkelig smukt – synes bestemt ikke det gør noget, at bunden er så mørk, tværtimod giver det et virkelig fint spil!! Smukt smukt smukt!!

 2. Hvor ser det bare fantastisk ud! 😄
  Jeg har selv overvejet det længe, men har i stedet investeret i noget midlertidigt hårfarve, som gør håret mere mørkegråt 😉 bare for at prøve det.

 3. Hej 🙂

  Vildt flot hår! Har faktisk selv en tid ved frisøren til sølvgråt hår 😛
  Nu har jeg læst lidt på din blog, hvor jeg fandt frem til at du før farvede dit hår askeblond og så brugte en farvebombe fra revlon. Eller er det noget jeg har misforstået? Overvejer om man skulle gøre det i stedet, dit hår før var nemlig også vildt flot 🙂 Var det lettere at holde?

  Mvh Camilla

 4. Hej Camilla 🙂
  Det platin blonde er super svært at holde, men mest fordi jeg skulle afblege hver gang jeg fik udgroning. Jeg bruger kun Revlon til at fjerne gule nuancer fra mit hår, hvilket jeg ikke rigtigt har brug for nu det er blevet gråt. Så skal farven kun holdes ved lige.

 5. Okay, fungerer revlon lige som silver shampoo fra Loréal? Og var det revlon som også gav den lidt kolde/sølv nuance i håret eller kom det med den aske blonde farve? 🙂

Skriv en kommentar