Yeps, that’s right. I morgen tidlig klokken 06:00 smutter jeg en tur til Holland i 5 dage med min mediegrafiker klasse, hvor vi bl.a. skal opleve museums, en masse kunst og kultur og så skal vi på en messe som hedder IBC, samt besøge en skole hvor de arbejder med grafik. Jeg glæder mig utrolig meget! Vi skal køre med bus derned som tager små 13 timer, og der skal vi bo på hostels ikke langt fra centrum. Jeg kommer ikke til at blogge, da jeg ikke tager min computer med, men jeg tager mit kamera med så der kommer en masse billeder på bloggen når jeg er hjemme igen på søndag. I kan også følge mig på instagram under brugernavnet katarinanatalie, hvor jeg vil ligge billeder op fra turen i løbet af ugen. I må have det rigtig dejligt alle sammen.
Husk at deltage i min giveaway om et gavekort til CHANTI lige her.

5 svar til “Going to Amsterdam”

 1. SH! Vi andre fuldtidsarbejdende bliver misundelige. :b

 2. Hvordan laver du din indlægstitel centreret? 🙂

 3. Det ændrer man i HITML koderne til siden 🙂

 4. Christina H siger:

  Hej, Super fed blog du har, er nu en fast følger efter og have ”opdaget” dig i går aftes! Jeg kunne godt tænke mig og hvide hvilken hårfarve du bruger, vil rigtig gerne have den der askeblond/hvide farve hår, mit hår er lyst(afbleget) og har været det i mange år, men kunne godt trænge til lidt opfriskning! (-:
  Så har du evt link til den farve du bruger?

  http://www.christinasbl0g.wordpress.com

 5. Tusind tak! 🙂

  Jeg bruger den silver blonde fra swartzkopf og blå shampoo til at fjerne den gule farve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *