GØR RUMMET RÅT - mal en væg // Katarina NatalieGØR RUMMET RÅT - mal en væg // Katarina NatalieJeg har længe synes væggen over mit spisebord var en smule bar, og så længe det kun var Willy (mit gevir) som hang der, manglede der noget. Forleden gik jeg så i gang – det var alt eller intet. Der stod en sjat maling i skabet, og det blev kastet på væggen. Jeg er ret vild med de rå kanter, det giver lidt spil. Ved siden af mit spisebord står mit nye skab, som jeg ikke er helt færdigt med endnu, sammen med et andet projekt. Det bliver så godt at have det helt færdigt.

Hvad synes I om resultatet?

4 svar til “GØR RUMMET MERE RÅT MAL ET OMRÅDE PÅ VÆGGEN”

  1. Kristina siger:

    Det er rigtigt flot! 😍

  2. Emilie siger:

    Må man spørge hvor bordet er fra? 😊

  3. Pladerne er fra Hipstory. Stellet har jeg selv lavet – det kan du se i et tidligere indlæg 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *