Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

GIVEAWAY: SHIT TO REMEMBER 2015

calendar_katarinanatalie

Køb kalenderen HER
På bloggens facebookside har flere spurgt om der kom en ny “Remember Shit” kalender, for den jeg lavede sidste år er udløbet her i juli (se den her) – og det gjorde der! Jeg fik lige bikset en “Shit to Remember” kalender for 2015 sammen i går, som er lidt pænere end den gamle. Den er stadig A3 størrelse, er stadig mega simpel og stilren, og så er der stadig plads til at skrive på den, som jeg synes er vigtigt. Jeg ved godt I ikke kan bruge det første halve år på den, men så har jeg en skabelon for min 2016 kalender også. Kalenderen er sat til salg på Another Poster Shop, og står til kun 25 kr. netop fordi der kun er 5 måneder tilbage på den – 2016 kalenderen kommer til at stå til 49 kr. MEN nu vil jeg lige udlodde et par stykker til 5 af jer, som følger med på bloggen her.
VIND EN SHIT TO REMEMBER KALENDER 2015:

1. Følg bloggen på facebook HER eller bloglovin HER
2. Kommentér indlægget med dit navn og mail

Der findes 5 VINDERE, som hver får tilsendt et downloadlink
Konkurrencen løber til den 15. august 2015 kl. 20

67 thoughts on “GIVEAWAY: SHIT TO REMEMBER 2015

  1. Super flot kalender! Du har den fedeste blog, og jeg synes virkelig, at du er god til at finde mange gode ting (fx dine Ebay fund).

  2. Den er så fed den kalender, og jeg mangler en jeg kan hænge op, som jeg kan kigge på hver gang jeg går forbi. Jeg har en lille håndkalender, men da jeg døjer med at huske, glemmer jeg at kigge i den og glemmer derved let ting jeg skal eller aftaler jeg har :-/ så jeg krydser fingre! 🙂

Skriv en kommentar