greyhair01

Jeg har allerede lagt et billede op på Facebook, og skrevet jeg skal til frisøren og laves gråhåret – men nu er det i morgen(!!!!) og jeg er mega spændt, nervøs og en smule i tvivl, ej det er jeg ikke. Jo, måske lidt. FUCK. Det er selvfølgelig ikke permanent, og det holder nok ikke mere end et par måneder, så det går jo ud igen. Jeg har allerede sat min søde og dygtige frisør Sarah ind i sagerne, og hun er mega klar på gråt hår! Jeg har meget afbleget hår, med stor mørk udgroning, så planen er at den mørke bund bevares, og alt det lyse bliver gråt. Det skal være ligesom Angelica Blicks farve inden hun blev blond igen – ej hvor var det flot altså. I kan se et eksempel i dette indlæg. Jeg glæder mig til at få det lavet i morgen, og jeg lover at vise jer hvordan resultatet bliver.

4 svar til “FUCK IT, GOING GREY”

  1. Simone siger:

    Det skal nok blive super fedt! Ville ønske jeg havde modet til det, men efter næsten 21 år som brunette tør jeg slet ikke sådan en forandring. 😉

  2. Det håber jeg! Kan godt forstår du ikke tør når du er mørk, jeg er bare så træt af mit lyse hår 😉

  3. Ville vildt gerne selv have det lysere og så derfra måske en unaturlig farve som lyserød. Men jeg er brunette og er derfor bange for det lyse, hvis man kan sige det sådan. Jeg elsker derimod at høre og læse om folks hårfarvninger så glæder mig da selvfølgelig vildt meget til at læse om dit grå hår! Er sikker på at det nok skal blive rigtig flot!
    https://frederikkefeilberg.wordpress.com/

  4. Forståeligt når du er mørkhåret, men det er også bare super sejt med sådan noget vildt hår!! Men tusind tak Frederikke, der skal nok komme en masse billeder og beskrivelse af forløbet 🙂

Skriv en kommentar