louie5mdrJeg fortalte jo i dette indlæg, om at vi har adopteret en lille gadehund fra Bosnien, som vi nu har haft i en måned. Derfor ville jeg lige tjekke ind, på min ellers lidt forsømte blog, og fortælle hvordan det går med ham. Vi tror han er fra starten af november, derfor er han næsten ved at være 5 måneder nu (tror vi).

Den 13. februar kørte vi i snestorm mod Grenå for at hente ham, og vi glædede os så meget til endelig at møde ham. Han var så lille og nervøs da vi så ham, og han sad helt puttet ind under en trappe. Hans mor og brødre var allerede rejst mod Bornholm, så der var kun ham og hans søster tilbage.

Mikkel gik hen og tog ham op i sine arme, og gav ham efter de havde hilst videre til mig. Han puttede sig helt ind til os, mens vi gik ind i dagligstuen, og snakkede med forvalteren og tre andre, som også var der for at møde deres nye lille hund, der var kommet fra Bosnien.

Turen hjem (billede 1) gik over al forventning! Han var så rolig, og gjorde egentlig ikke andet end bare sove, og putte sig ind til mig. De havde været på en lang rejse dagene op til, så der var ikke noget at sige til han var træt. De følgende dage efter slappede vi bare af med lille Louie, som nu bare skulle blive tryg ved os.

Vi gik små ture, legede og sov en masse. Det gik hurtigt med at blive tryg, lære sit og dæk, og nu følger han os overalt. Vi har ham med i bil, med rundt på besøg, i hundeskove og han er simpelthen så nem, har et dejligt åbent sind, og elsker at møde nye mennesker og dyr. Vi har dog lidt problemer om morgenen, for Louie er åbenbart ikke en hvalp som vågner kl. 6 med krudt i røven. Han sover gerne så længe som muligt, og elsker hvis det kan være mellem Mikkel og mig, med nussen på maven.

Han vejede 6 kg da vi fik ham, og nu har han allerede sneget sig op på 9 kg, og fortsætter bare med at vokse. Vi ved jo ikke hvor stor han bliver, men han er i hvert fald godt på vej til at blive en halvstor basse. Louie er det kærligste lille væsen, og der er ingen tvivl om, at vi har truffet det helt rigtige valg, ved at adoptere en gadehund. Jeg kan kun anbefale andre, at gøre det samme!

7 svar til “1. MÅNED MED GADEHUNDEN”

 1. Poppi siger:

  AWW hvor er han bare cute!! Ønsker mig så meget en lille hvalp (Lol, hvilket jeg har ønsket mig hele mit liv næsten😅) God dag😊

 2. Han er bare sååå cute..

  Knus Jeanette <3

 3. Katarina Natalie siger:

  Enig! <3 <3

 4. Katarina Natalie siger:

  De er også fantastiske!! Bringer så meget glæde ind i ens liv <3

 5. Kristina siger:

  Ej, hvor er han bare kær! 🙂 En hund som Louie er lige den jeg skal have 😀

 6. Katarina Natalie siger:

  Ja han er så skøn!

 7. […] vi lidt rugbrød med pålæg fra køleboksen, og gik vi en tur i skoven. Vi havde vores lille gadedreng Louie med, så han skulle også luftes. Vi gik en tur ned mod Lille Blåkilde, som er en af Danmarks mest […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *