Jeg er ikke typen som køber blomster. Jeg har lige 2-3 planter som utroligt nok kan holde sig i live, trods de aldrig bliver vandet, ellers gider jeg simpelthen ikke bruge penge på det. Spild. Selvom de er super smukke. Men her i tirsdags da jeg kom hjem fra sommerhus havde min søde kæreste købt disse over-fucking-smukke røde roser til mig. Det er blir man glad helt ind i låget af! Elsker dig skat.
I dag bliver min pallesofa lavet helt færdig, hvilket jeg glæder mig til – og i den forbindelse skal jeg vise jer noget mega cool i morgen, hvor man kan spare en rigtig masse penge og gøre sin bolig meget mere personlig. Glæd jer! I dag vil jeg gøre rent i lejligheden, og så tage ud og handle stort ind senere. Måske I får et sneakpeak på sofaen inden jeg laver det der seje noget. Sås.

2 svar til “Flowers”

  1. Stephanie siger:

    Jeg er blevet ret fan af din blog, og da jeg skimtede den igennem så jeg dette billede, hvor du har det store ur på din MAC! Hvordan får man det på? har selv Mac 🙂
    Hilsen Stephanie

  2. katarinanatalie siger:

    Tak Stephanie! Appen hedder Fliqlo :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *