12534601_134445050271169_199970708_nEfter jeg sidste år købte mig en ret pebret mountainbike, har jeg ønsket mig en fin billig cykel til hverdagsbrug. Jeg har længe kigget efter “fixie” cykler, som hverken har gear eller bremser, som jeg nok ikke kan styre, men det stilrene look er jeg helt vild med. Jeg besluttede mig for at købe en cykel i fixie-stil, bare med bremser, på tilbud til 999 kr. på et rimelig skummelt site, og var faktisk i tvivl om jeg overhovedet ville modtage den. Det gjorde jeg, men kvaliteten levede ikke helt op til forventningerne, men okay – den var også billig. Jeg havde i forvejen planlagt at skifte en masse dele ud på den inden jeg fik den hjem, og heldigvis for dét, for den er blevet meget bedre, og også meget flottere synes jeg.

Jeg mangler nu kun at få styrtape hjem, så læderet på mit styr kan blive sat ordentligt fast, og så vil jeg gerne have en ny krank på senere hen. Næsten alle de nye dele har jeg købt på eBay, og har derfor været mega billige. I alt med cykel og nye dele løber den op i ca. 1800 kr. som en ny cykel jo hurtigt koster, så jeg er virkelig tilfreds med mit køb. Det er faktisk ret hyggeligt med sådan et projekt, og jeg synes også det er lidt sjovt at have en cykel man på en måde selv har designet. Hvad synes I om den? Og er det noget I kunne finde på at gå i krig med på et tidspunkt?

Nye dele til cyklen (links):
Gedebukkestyr i sølv
Læder til styret
Tape til styret
Bremsegreb i krom
Frempind i krom
Forgaffel i krom
Sadel i læderlook med detaljer i krom
Sadelpind i krom

Indeholder affiliate links.

12 svar til “WHITE FIXIE BIKE”

 1. sophie siger:

  Eij hvor er den cykel bare fed, men vildt at den er uden gear og bremser, dumt spørgsmål men hvordan stopper man så? :b

 2. Sus L. Hansen siger:

  Fedt indlæg 😍👏🏻 Og hvor har du dig lavet en smuk cykel

 3. Tusind tak! På en rigtig fixie kører pedalerne med rundt, og man kan derfor kun bremse ved at sætte farten ned, eller ved at lave et “skid” hvor man læner sig frem og blokerer pedalerne. Min er ikke en rigtig fixie fordi gearet har friløb 🙂

 4. Tusind tak Sus! 🙂

 5. Dorthe siger:

  Hejsa – det bliver da en super flot cykel når du er færdig med den!! – sidste år fandt jeg min gamle flade cykel frem og købte en masse nye dele – Stellet blev sprayet med autolak på dåse, med lidt metallic effect i ( gråsort), brun læder saddel, brune dæk og nye slanger,brun Kork/gummi håndtag og gribs, guld pedaler, guld kæde og sort spay på kranken. Nye bremsehåndtag og kabler i sort. Resten blev vasket, pudset op og jeg genbrugte så meget jeg kunne som stadig fungerer. Den blev rigtig flot – det var en grim gammel mosquito city bike med 7 gear og idag er den både lækker at se på og kører stadigvæk ganske udmærket.

 6. Hvor er det sejt! Gamle ting som man tror er færdige kan sagtens blive som nye, hvis man giver dem en kærlig omgang :-))

 7. Simone siger:

  Hvor har du købt den henne? Den er super fed! Vil selv gerne ud i et lille projekt 😉

 8. Den er købt på konkurspriser.dk 🙂

 9. Camilla siger:

  Hvor er den bare fed! Desværre ville sådan en lækker sag nok ikke kunne være i fred særlig længe i København 😅 Af samme årsag kører jeg stadig rundt på den cykel jeg fik i konfirmationsgave. Den er så gammel og slidt, at folk holder nallerne fra den 😀 haha.

 10. Haha, åhhh ja, det er så træls at folk ikke kan holde fingrene for dem selv! Jeg har selv tænkt tanken, om det samme ville ske i Odense, men heldigvis arbejder jeg i en aflåst baggård, så jeg håber den kan få lov at stå i fred 🙂

 11. Saskia siger:

  Jeg er selv igang med samme projekt, da jeg fik inspiration fra dig. 👌🏼

  Mit spørgsmål er så, hvordan ku du være sikker på de forskellige dele passede til cyklen? Og har du selv samlet den? 😁

  – Saskia

 12. Fedt!! Ja har selv samlet den, og man kan jo se mål på de ting man køber, så sikrede jeg mig bare de passede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *