DIY efeu plant hanger
DIY efeu plant hanger
18378759_10210927810324507_251180985_o
Jeg hang for et par uger siden et par efeu op på væggen herhjemme, og synes det så ret fint ud – derfor ville jeg lige dele inspirationen. Det ser så fint ud når planter hænger ned fra en reol, eller som her, ned af en væg. Planterne her er købt i IKEA, sammen med potterne. Som koster ingenting. Måden man laver dem på er at vikle snor rundt om potten, og binde en knude. Sørg for at have lange ender, som planterne kan hænges op i. I de lange ender bindes også en knude, som sættes på en krog.
 

Nemt, og fint, ikk?

8 svar til “FINT EFEU OPHÆNG”

 1. Zitha Nim siger:

  Jeg har fulgt med i en del tid nu og elsker alt hvad du laver!
  Havde af den grund også fortalt min veninde, som er ved at finde en praktikplads, om din sindssygt fede ansøgning, til din praktikplads på bestseller og ville selvfølgelig vise den – men synes ikke at kunne finde den..
  Er der mulighed for, at du kan lægge den op igen, eller eventuelt sende den på mail? Det ville gøre min veninde utroligt glad!
  Og tak for en fed blog!

  /Zitha

 2. Katarina Natalie siger:

  Hej Zitha

  Tusind tak for din søde besked! Jeg er meget glad for du følger med 🙂
  Jeg har fået rykket lidt rundt på nogle domæner, og derfor har jeg ikke fået lagt ansøgningen op igen, men jeg regner med at indenfor de næste par dage vil den komme frem på http://portfolio.katarinanatalie.dk/bestseller 🙂

  Kram

 3. Zitha Nim siger:

  Selvfølgelig – med sådan en inspirerende blog!
  Arh jeg tænkte nok, det var i forbindelse med flytningen – men dejligt den kommer op igen!

  /Zitha Nim

 4. Katarina Natalie siger:

  Det gør den snart! Mange tak :-*

 5. Katarina Natalie siger:

  Min ansøgning er lagt op igen 🙂
  Link: http://portfolio.katarinanatalie.dk/bestseller/

 6. Zitha Nim siger:

  Årh tusind tak, det bliver min veninde glad for!

 7. Mads siger:

  Det er virkelig fedt! Jeg har selv tænkt lidt over noget lignende. Jeg fik sendt denne side af min veninde og jeg følger helt sikkert din lille DIY. Virkelig fedt og det passer perfekt ind i mit minimalistiske og industrielle hjem.

 8. Katarina Natalie siger:

  Tusind tak for de søde ord!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *