fake-brick-wall

Som I nok kan se, så hænger vores nye “murstensvæg” altså ikke over spisebordet som den skulle, men halvdelen af den har fået en fin plads over sengen som en slags sengegavl. Dette skyldes simpelthen at vores loft i stuen er MEGA skævt, dét havde vi selvfølgelig ikke taget henyn til da vi skar pladerne ud og de kunne derfor ikke presses ind så de sad sammen på endevæggen. “Og hvorfor skar I så ikke bare noget af pladerne?!” – tænker I nok. Ja, det gad vi simpelthen ikk. Efter jeg har rodet med alt det flamingo, lim, spraymaling osv. i hundrede år snart, så gad jeg ikke hen og risikere at ødelægge det hele for at skære det til. Jeg synes også det er så flot over sengen, synes I ikk også? MEGET pænere…. prøver jeg at bilde mig selv ind, for ikke at være så irriteret over vi stadig intet har på den tomme væg i stuen. Gahhhh. Nu gik det lige så godt med alle mine projekter, men en gang skal jo være den første til det går galt. Pisse irriterende. Men så kan jeg da finde på et nyt projekt til den væg! Nogen forslag?

Jeg synes den er blevet ret fin, og den pynter da også fint ved sengen. Hvad synes I om det færdige resultat? Hvis I har lyst til at se hvordan den laves fra bunden, og hvilke materialer jeg har brugt, så kan I se min DIY guide lige her.

2 svar til “I MADE A FAKE BRICK WALL”

  1. […] nytte, og jeg har stadig flere tilbage som skal op i soveværelset, på den modsatte side af min DIY murstensvæg. Jeg kommer nok til at skifte billederne ud et par gange, da flere af dem er nogle gamle jeg havde […]

  2. […] som ligner mursten? Det er flamingo som jeg skar, brændte og malede. I kan se flere billeder lige her. 3. Ting på min stålreol fra Bauhaus. Se mere i dette indlæg. 4. En lille DIY knagerække jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *