jessica_role
// The Role of Chance

En blog jeg stalker på det groveste lige for tiden er The Role of Chance, som drives af Jessica Chance fra Los Angeles. Hendes blog er moderelateret, og hun er inspireret af et mix af tøj til både herrer og kvinder, som er ret street og oversize. Hun skriver hun ofte hopper i sin kærestes tøj, og hvis hun virkelig gør det, og stadig kan se så pisse godt ud, så er jeg bare endnu mere fan – men tænker det må være lidt træls for kæresten de er samme størrelse(?) Gå ind og kig en tur forbi hendes blog, I vil helt sikkert ikke fortryde det.

Jeg har forberedt et indlæg til i morgen, med billeder af min nye taske jeg har fået hjem fra Aliexpress. Glæd jer til at se den, for den er nemlig super lækker. I kan se hvad det er for en taske i dette indlæg.

Skriv en kommentar