EYES ON // FIGTNY

Alle billeder og rettigheder tilhører figtny.com

FIGTNYFIGTNYFIGTNYFIGTNYFIGTNY

I min “Eyes On” kategori deler jeg mennesker, som jeg følger med hos, og finder inspiration i. Tidligere har bloggere som “The Role of Chance”, “Modern Legacy” og “India Rose” været vist frem, så det er mest modebloggere jeg, af uvisse årsager, har holdt mig til. Og denne gang er ikke anderledes.

Hende her har jeg fulgt i et års tid, og er flere gange blevet enig med mig selv i, at hun har den absolut fedeste stil! Jeg elsker at besøge hendes blog, hvor der sjældent bliver læst ét indlæg, uden jeg sidder på den anden side af skærmen og ønsker mig alt hun har på! Hun er så sej til at sammensætte outfits, og det hele er bare pisse gennemført. Hun har også en Instagram man kan følge lige her.

2 svar til “EYES ON // FIGTNY”

  1. Laura siger:

    Du er ret i at det er nogle virkelig fede og gennemførte outfits!

  2. Katarina Natalie siger:

    Mega!!!

Skriv en kommentar