IMG_3232 copyIMG_3210 copy

Jeg ville lige vise jer et par nye ting jeg har fået, som jeg er super glad for. Jeg har nemlig endelig fået en iMac, så jeg rigtigt kan sidde og arbejde/blogge på en stor skærm, istedet for at nøjes med min “lille” MacBook. Det er fandme lækkert. Den anden ting jeg har fået er den fine lille taske på billedet. Det er en Erbs, og hvis I kigger bloggen igennem, så kan I også se den har stået på min ønskeliste i laaaaaang tid. Tak til søde N for gaven ♡ Udover de to ting har jeg også fået lidt dufteværk, og andet lir i julegave. Hvad har I fået?
Emneskift. Jeg har haft kæmpe mørk udgroning i mit afblegede hår i 1000 år, og har ikke vidst hvad jeg skulle gøre ved den, så I dag besluttede jeg mig endelig for at købe farve, og i løbet af ugen går det altså løs. Har I lyst til at se før/efter billeder af farvningen? Samt produkter jeg bruger?

4 svar til “Erbs and iMac”

 1. Thea siger:

  Uh ja, det kunne være ret spændene at se hvordan du får dit hår så lyst 🙂

 2. Marie siger:

  Vi vil hellere se en kort video, hvor du viser hvordan du farver dit hår 😀

 3. katarinanatalie siger:

  Dejligt 😉

 4. katarinanatalie siger:

  En video blir det ikke til, men poster gerne step-by-step 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *