img_1355-1img_1306-1img_0631-1img_1106-1img_0827-1img_1292-1img_0859-1img_1552-1

Mikkel og jeg har været på nogle fantastiske ture sammen, til trods for vi kun har været kærester i ca. 2 år sammenlagt. Vi var nemlig også sammen i 10 måneders tid tilbage i 2013, inden vi gik fra hinanden og derefter fandt sammen igen i 2016. I 2013 da det hele startede var vi en tur på Kreta, hvor de ovenstående billeder er fra. Det var en skøn tur, hvor vi virkelig hyggede os! Jeg elsker at rejse, specielt sammen med Mikkel – det er altid sjov og spas, og vi er heldigvis meget ens omkring de ting vi gerne vil opleve, og hvordan det skal foregå.

Vi har i år været på skiferie i Østrig, telttur i Norge, og tager nu en tur til Island om snart kun en uges tid. Det er fantastisk at tage ud og opleve verden, og se alle de smukke steder. Den store drøm lige nu er en vandretur i New Zealand – det ville være episk! Vi har snakket om det flere gange, og vi er begge enige om vi helt sikkert skal ned og opleve hobbitlandet! (fordi hobbitten-filmene er optaget der) Desværre er økonomien ikke til det lige nu, men der er selvfølgelig den mulighed at låne pengene, f.eks. hos Lånemægleren (Lånemäklaren). På den måde kan man afbetale hen af vejen, så det ikke er et så stort beløb at smide på én gang efter en ferie.

Selvom det frister med en god lang ferie til New Zealand, så glæder jeg mig nu allerede ret meget til vores kommende ferie til Island… mest af alt fordi jeg skal tage en masse billeder!!! Jeg ser i hvert fald rigtig meget frem til at se nordlys, gejsere, smukke vandfald, bjerge, isgrotter og så har vi planlagt at besøge et gammelt flyvrag på sydkysten, som styrtede ned på Island i 70’erne. Det bliver så fedt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *