Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

OPBEVARING AF FINGERRINGE

EBAY TIP // Katarina NatalieEBAY TIP // Katarina NatalieEBAY TIP // Katarina NatalieEBAY TIP // Katarina NatalieJeg ville lige dele et lille eBay tip på bloggen, med disse små fingerbøl-agtige-holdere til ringe, som jeg har været rigtig glad for. Jeg har rigtig mange ringe, og også flere måder at opbevare dem på. Disse er dog ret fantastiske synes jeg. De fås både i sorte, hvide og i gennemsigtige som jeg har, og de koster kun 5 kroner pr. styk(!!!) hvis man gerne vil have flere, kan man få 5 for 11 kroner, og 10 for fucking 18 kroner! Det er jo vanvittigt. Så bliver man nød til at købe nogen, når det er så billigt!

 

Få dem lige her.

8 thoughts on “OPBEVARING AF FINGERRINGE

 1. Har du ikke et eller andet mega fedt DIY til øreringe? Så de kan hænge og se godt ud….

  Hilsen din største fan! 😉

  / livetsomungmor.dk

 2. Kan du ikke komme med nogle råd ift hjemme afblegning? Jeg elsker din hårfarve og overvejer at rode mig ud i noget hjemme afblegning, men kunne godt bruge nogle fifs. Hvilken farve bruger du, hvor mange og hvor længe lader du den sidde?? Er så bange for at få orange eller tisgult hår 🙁 har en ok mørk udgroning, men det ser også ud som om din naturlige farve er ret mørk?

 3. Hej Olivia!
  Jeg vil meget gerne fortælle hvad jeg plejer at gøre når jeg farver hår, mit hår er nemlig også ret mørkt naturligt ja – dog kan jeg desværre ikke garantere at dit hår vil tage imod farven på samme måde som mit hår gør. Alt hår er jo forskelligt, og tager imod farve forskelligt. Jeg kender bare mit hår så godt, efter rigtig mange års erfaring med afblegning, at jeg ved hvad mit hår tager bedst imod, hvor længe de forskellige ting skal sidde i osv. Her er min rutine:

  Jeg tager først den blå Swartzkopf afblegning som lysner 7-9 toner i tørt hår, og lader den sidde i 30-45 minutter. Håret kan godt være orange/gult her, men ingen panik.
  Når den er skyllet ud sidder jeg med blå farvebombe fra Revlon (farve 1002) i 30 minutter, som også puttes i tørt hår.
  Når farvebomben er skyllet ud kan håret stadig godt være lidt gulligt, men den tager virkelig meget og er super god! Kæmpe anbefaling herfra! Jeg tager derefter en gråbrun hårfarve, som jeg desværre ikke kan huske hvad hedder, og kommer i tørt hår som kun sidder i max 10 minutter, da håret bliver mørkt hurtigt af den. Den farve er rigtig god til at tage de sidste gule toner, og gøre håret rigtig fint askeblond. Når den er skyllet ud er det faktisk bare det.

  Hårfarverne kan begge købes i Normal og farvebomben i BeautyCos. Jeg vil meget gerne finde ud af hvad den gråbrune hedder, så kan jeg vende tilbage til dig her i kommentaren. Er det okay? Jeg håber du kunne bruge det til noget, og ellers, hvis du er meget usikker om du tør rode dig ud i det, så er det selvfølgelig bedst at gå til frisøren :0)

 4. Tusind tak for dit detaljerede svar! Selvfølgelig er det ikke sikkert mit hår reagerer på samme måde, men det er rart at høre en andens erfaringer 🙂
  Jeg har tidligere fået lyse striber ved frisøren… men mit sidste frisørbesøg efterlod mig med et lidt skuffende resultat – og så kan jeg sgu lige så godt selv fifle mig frem til hvad jeg vil have. Har desuden fået at vide af en frisør, at det vil være en lang process at få mit hår lyst og første omgang vil nok koste 2500 kr, det har jeg simpelthen ikke råd til :O Du må meget gerne vende tilbage med navnet på den gråbrune farve! Og lige et andet spørgsmål, plejer du at farve hele dit hår hver gang, eller blot udgroning?

 5. Ja, det er måske også bedre at blive irriteret på sig selv, end på frisøren – og så er det en billigere risiko 😀
  Nu har jeg jo lyst hår over det hele, så jeg farver kun min udgroning når den kommer 2-3 cm ud for ikke at ødelægge håret.

 6. Jeg har desværre ikke været forbi Normal endnu, er på ferie til mandag 🙂

Skriv en kommentar