ebay45

Kjole (link) Jakke (link) Headset (link) Bluse (link) Wallstickers (link) Bluse (link) Taske (link) Sneakers (link) Jakke (link)
Som lovet er her et lille eBay indlæg, med 9 lækre tips. Jeg er selv helt forelsket i de grå sneakers, og den sorte lange jakke kunne jeg også godt tænke mig. Der er altid så meget fra eBay jeg forelsker mig i, og når vi får penge igen skal jeg nok også lige shoppe lidt tror jeg. Har udset mig et par ting – eller ti. Jeg nævnte i en kommentar på bloggens Facebookside at vi alle kunne komme med erfaringer fra eBay, og så vil jeg rigtig gerne poste dem i et indlæg, så man altid har et overblik over f.eks. dårlige sælgere eller dårlige varer. Så derfor, hvis I har noget I vil dele, så må I meget gerne dele det i en kommentar til dette indlæg.

6 kommentarer til “ Cheap shit #45 ”

 1. Elsker din blog, synes det er rigtig fedt du bruger tid på at finde gode ting på ebay-for der er JO SINDSSYGT mange ting derinde. Efterspørger flere updates i forhold til når du så klikker noget hjem og om tingene er noget værd. For synes ofte at billedet snyder. Så kan det godt være din faux læder jakke kun kostede 200 kr, men det er alligevel mange penge ud af vinduet, hvis den så viser sig at være helt plastik, shiny og man ikke kan bruge den og ikke gider at bruger penge på at sende den retur 🙂

  Er f.eks. lidt vildt med den her
  http://www.ebay.com/itm/Trendy-Women-Wool-Blend-PU-Leather-Sleeves-Jacket-Stand-up-Collar-Coat-Outwear-/131279804783?pt=US_CSA_WC_Outerwear&var=&hash=item1e90e2d96f

  Men så er det overvejelser omkring pasform og om ærmerne er plastik og grimme 🙂

  MEn fortsat god jagt!

  Ellers er mine tips og tricks
  1) Tjek altid sælgeren anmeldelser og jeg vil helt have over 99 % tilfredshed og købt hos nogen som lå under 98 %.
  2) Hvis det er en lidt dyrere ting, som prøv lige at stille sælgeren nogle spørgsmål.Det fortæller lidt om deres kommunikation og om der er en chance for de vender tilbage hvis der skulle opstå problemer efter et køb
  3) Altid betal med Paypal
  4) Hvis der er problemer og de ikke virker særlig samarbejdsvillige, så nævn at du vil give en dårlig anmeldelse hvis de ikke fikser problemer, og hvis der hverken de hverken svarer eller er med på at løse problemet, så tager man den gennem paypal som kan trække pengene tilbage.Især hvis man har bevis for at man har prøvet at kontakte sælger først for at løse problemet

 2. Tusind tak for de rosende ord og gode tips! 🙂

  De ting jeg køber smider jeg op under kategorien “I got it on eBay” så der kan du læse om dem. Den jakke du linker til købte jeg selv for to år siden, og var super glad for den – MEN der kom hurtigt hul i ryggen fordi stoffet bagpå åbenbart var meget tyndt. Ellers var den super super lækker, man skulle bare købe en størrelse større end man plejer at bruge.

Skriv en kommentar