ebay5

Stiletter (link) Kjole (link) Bluse (link) Jakke (link) Jeans (link) Bluse (link) Taske (link) Bluse (link) Støvler (link)
Der går mere og mere eBay i den her på bloggen, og det er jeg sikker på I ikke har noget imod, men jeg drømmer lidt om at lave flere interiør og DIY indlæg herinde, det er desværre bare tiden som løber lidt fra mig. Det er arbejde og andre gøremål, som gør jeg desværre ikke har så meget tid til at tage billeder osv. men det håber jeg at komme mere til i fremtiden. I morgen skal jeg hente en lille fin ting på posthuset, som dog ikke er fra eBay, men jeg glæder mig alligevel til at vise jer den.
Priserne på collagen er uden fragt.

7 kommentarer til “ Cheap shit #43 ”

 1. Hej nu har jeg læst noget forskelligt flere steder så ville høre dig :-).
  Er de 80 kr med eller uden fragt?

 2. Det ville være mega fedt hvis du ville lave et oplæg om kjoler og tilbehør, nu her til julefrokoster og nytår 🙂

 3. Hej 🙂
  Er så interesseret i den lange cardigan, men kan bare ikke få linket til at virke under billedet! 🙁
  Ville du sende et til mig? 🙂

  Marlene 🙂 …

Skriv en kommentar