Tidligere på måneden blev vi endnu engang beriget med en tur til smukke Nordjylland, og når vi er her, er det et must, at besøge det gamle fyr i Rubjerg Knude. Til august flyttes fyret længere ind i landet, da bølgerne æder af klinten, og fyret er i fare for at styrte i havet. Det er fascinerende at de kan/vil forsøge at flytte fyret, og jeg glæder mig til at følge med i det, og en dag opleve fyret på sin nye plads. Er du natur- og oplevelseselsker og endnu ikke har besøgt Rubjerg Knude, vil jeg klart anbefale at se det helt ude på kanten, inden det flyttes. Det er virkelig noget for sig.

Personligt havde jeg et større formål ved at besøge fyret inden det flyttes, og det var at komme helt op i toppen. Jeg lider af voldsom højdeskræk, og da vi første gang besøgte fyret, kom jeg ikke 1/3 op af trapperne, før mine ben frøs og ikke kom ét trin mere. Denne gang var en anden, og selvom det blæste tvang jeg mig selv til at fortsætte. Klamrende til gelænderet kom jeg op, og kiggede ud på det store hav for foden af fyret. Det var en alt for fed oplevelse, og en vild personlig sejr.

Har I nogen gode tips til steder der skal ses i Nordjylland, eller bare generelt rundt omkring i Danmark, så del dem endelig i kommentarerne! Vi samler på oplevelser, og deler også gerne alle dem vi får.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *