123

billede
Sidder I også her, et par uger fra juleaften, og ikke aner hvad I skal give til forældre eller bedsteforældre? Jeg anede virkelig ikke hvad jeg skulle gi’ mine forældre, de har jo alt… min søster og jeg har før snakket om at få taget et billede sammen og gi’ dem, men det er bare lidt kedeligt at sætte et billede i en ramme? Jeg besluttede mig for at lave noget de også kan bruge, så jeg lavede et lille vægur til dem, med et billede af min søster og jeg. Er det ikk blevet fint? Det er egentlig meget let at lave hvis man lige har værktøjet til det, og billigt også – I alt har 2 ure kostet 220 kroner med alt, så det er virkelig en billig, men sød og personlig julegave.
I skal bruge:
Et billede i den rigtige størrelse som der sættes tal på
En plade som skæres ud
Urvisere og urværk
Lim og en saks
Jeg købte en plade i XL-byg hvor der var plads til at skære to ure ud (et til mor og et til far). De har en afdeling hvor alt deres overskudstræ står, og jeg fik min plade til kun 10 kroner! Se deres udvalg af plader her. Pladen blev skåret ud, slebet, boret hul i og malet med hvid spraymaling. Derefter blev billedet med tallene klippet ud, limet på pladen og urviserne sat på igennem det hul der var boret i pladen. Urvisere og urværk er købt hos Panduro, og var det dyreste materiale til uret. Hvis du selv er blogger, kan du lave dit eget DIY projekt og deltage i XL-bygs konkurrence som starter den 10. december.
Jeg vil lige takke en helt speciel person, som hjalp mig med projektet ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *