Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

DIY TV TABLE – IKEA hack

tv-bord-ikea-hacktv-bord-ikea-hacktv-bord-ikea-hack

Jeg fik aldrig skrevet et indlæg om vores hjemmelavede “ikea hack” tvbord, som jeg ellers har fået mange henvendelser omkring, siden jeg lavede et indlæg om vores gulvlampe (lige her). Vi fik igen inspiration fra et billede på Pinterest (dette), som vi har lagt op på kærestens og mit fælles board til boliginspiration. Det er virkelig let og hurtigt at lave, og man behøver ikke så mange materialer. Alt vi har købt er to køkkenskabe fra IKEA (disse), sat nogle filtdutter under, for at hæve det lidt fra gulvet (disse) og så har vi købt 4 planker fra Silvan, skåret dem til, slebet dem, og malet dem med en rustik oliebehandling (denne). Alt i alt kommer det til at løbe op i omkring 700-800 kr. og tager 2 dage at lave inkl. tørretid.

Kan I huske det sidste projekt jeg viste frem på bloggen var vores fine sofabord, som vi også har lavet selv (lige her). Det næste DIY projekt som I får at se, bliver forhåbentlig vores spisebord af cement, som stadig ikke er helt færdigt. Har I også gang i en masse projekter til hjemmet?

26 thoughts on “DIY TV TABLE – IKEA hack

 1. Har I noget inden i tv-møblet, såsom en dvd-maskine? 🙂 jeg går selv og mangler et tv-møbel, men vi har en del elektronik, der ikke kan stå ovenpå, da vores tv står på fod..

 2. Hvordan har du fået plankerne til at sidde fast på skabet? Har du limet dem fast? 🙂 Jeg har selv lige købt skabene fra IKEA, glæder mig til at komme igang med arbejdet! Super god idé 😀

 3. Hvordan fik i træet til at se så gråt ud? Har slæbet og malet med det samme olie men desværre ændret det ikke rigtig farve? Har i brugt i grunder først eller hvad?

 4. Hej Vanessa. Vi har ikke grundet det først, måske fordi det ikke er samme træ? Kunne forestille mig træ tager forskelligt imod oliebehandlinger. Ellers aner jeg faktisk ikke hvad det kunne være 🙁

 5. Hej. Den er super fed! Er selv i gang med at lave den. Har du fulgt instruktionerne på olien? Eller har du bare malet den 2x gange med 30 min mellemrum uden at tørre træet af? Mine bliver nemlig meget lysere, så overvejer at give den en omgang til.

 6. Hej
  Jeg er interesseret i at høre hvordan du åbner lågerne på dette fede tv møbel?
  Er nemlig selv i den situation hvor jeg står og skal flytte ud, og er brændt varm på dit diy projekt..
  Men undrer mig lidt over hvordan lågerne åbnes når træet sidder fast ovenpå? Klikkes de op eller hvordan fungerer det?

 7. Hej Katarina,

  det ser rigtig fint ud. Jeg forstår bare ikke hvordan træet bliver gråt…? Er det olie med grå i eller hvad? Kan du ikke skrive præcis hvad slags olie du har brugt, og hvor jeg kan købe den? Tak

  Vh Martin

 8. Hej Katarina,

  Hvilke flasker har du brugt til gryn og sukker?

  De bedste hilsner
  Cecilie

Skriv en kommentar