DIY TV bord || Katarina NatalieDIY TV bord || Katarina NatalieDa jeg flyttede ind i den nye lejlighed var jeg fast besluttet på at lave mange af møblerne selv – derfor det også tager fucking lang tid at komme på plads! I aften er jeg altså kommet ét skridt tættere på en færdig lejlighed. Jeg har nemlig lavet mit TV bord færdigt! Det nye TV bord er faktisk lavet af mit gamle sofabord – I kan måske kende benene? Og de nederste planker? Jeg fik en ny idé til et ret cool sofabord (som ikke er lavet endnu) men jeg ville ikke smide det gamle ud, så derfor genbrugte jeg elementerne. Hvad synes I om resultatet?

Materialer:
3x planker (2x9x170cm)
1x planke (3x30x200cm)
3x planker (5x10x28cm)
4x 1/2″ vandrør
8x montageflanger
Skruer

I kan se mit tidligere DIY TV bord lige her.

8 svar til “DIY TV BORD (VERSION 2)”

 1. Wow! Det er super cool – og genbrug er altid godt. Er meget spændt på at se, hvad du har af planer for sofabordet 🙂

 2. Tusind tak Connie! Det betyder meget du er så trofast en læser 😀
  Kram

 3. Cecilie N. siger:

  Flot. Kan bedre li det end det gamle. Elsker benene og den råhed og naturlige karisma de bringer frem. Jeg selv er til endnu mere af det rå 🙂 Fik mig anskaffet et Heofon tv bord fra obuzi i sidste måned, link: https://www.obuzi.dk/mobler/dagligstue/tv-borde-tv-baenke . Genbrugstræ, afsyret jern og hele molevitten 🙂

 4. Det er satme lækkert!! Og er helt enig 🙂

 5. Pennie siger:

  Virkelig flot bord. Genbrug er fantastisk – og jeg er vild med de rå ben.
  Nu er jeg helt personligt mest til væghængte møbler, mest af hensyn til rengøring – har 2 store slædehunde, så der støvsuges hver dag pga. hundehår, og det er bare nemmest ikke at skulle flytte på møbler for at komme hårene til livs. Tror mig hundehår kan sidde fast i alt!
  Glæder mig til at se hvad du finder på med sofabordet. 🙂
  kh. Pennie

 6. […] Detaljebillede af mit elskede TV bord. I kan se flere billeder af det i dette indlæg. 2. Et gammelt DIY projekt, som faktisk blev delt over 30.000 gange på Pinterest. Ret sejt. […]

 7. Natasja Lüthmann siger:

  Hej Katarina.
  Jeg er VILD med de ben der sidder på bordet. Men jeg kan simpelthen ikke finde dem 🙂 Hvor har du dem fra?
  Kh. Natasja.

 8. katarinanatalie siger:

  Det er alm. vandrør som er bukket af en smed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *