Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

DIY TV BORD (VERSION 2)

DIY TV bord || Katarina NatalieDIY TV bord || Katarina NatalieDa jeg flyttede ind i den nye lejlighed var jeg fast besluttet på at lave mange af møblerne selv – derfor det også tager fucking lang tid at komme på plads! I aften er jeg altså kommet ét skridt tættere på en færdig lejlighed. Jeg har nemlig lavet mit TV bord færdigt! Det nye TV bord er faktisk lavet af mit gamle sofabord – I kan måske kende benene? Og de nederste planker? Jeg fik en ny idé til et ret cool sofabord (som ikke er lavet endnu) men jeg ville ikke smide det gamle ud, så derfor genbrugte jeg elementerne. Hvad synes I om resultatet?

Materialer:
3x planker (2x9x170cm)
1x planke (3x30x200cm)
3x planker (5x10x28cm)
4x 1/2″ vandrør
8x montageflanger
Skruer

I kan se mit tidligere DIY TV bord lige her.

8 thoughts on “DIY TV BORD (VERSION 2)

 1. Virkelig flot bord. Genbrug er fantastisk – og jeg er vild med de rå ben.
  Nu er jeg helt personligt mest til væghængte møbler, mest af hensyn til rengøring – har 2 store slædehunde, så der støvsuges hver dag pga. hundehår, og det er bare nemmest ikke at skulle flytte på møbler for at komme hårene til livs. Tror mig hundehår kan sidde fast i alt!
  Glæder mig til at se hvad du finder på med sofabordet. 🙂
  kh. Pennie

 2. Hej Katarina.
  Jeg er VILD med de ben der sidder på bordet. Men jeg kan simpelthen ikke finde dem 🙂 Hvor har du dem fra?
  Kh. Natasja.

Skriv en kommentar