DIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDIY svævende natbord / night stand || Katarina NatalieDen anden dag viste jeg mit nye kontorhjørne frem, og i den anledning ville jeg også lige flashe mit lille projekt fra i dag. Jeg gik i krig efter arbejde, og en tur i Silvan, hvor jeg fik sat et nyt “natbord” op over sengen, som er lavet af nogle rester fra mit skrivebord. Jeg synes det er ret cool, og så er det også ret fint det matcher med skrivebordet, som også er i soveværelset.

Som I kan se er det kun lavet af fire planker, 8 små beslag og 2 store beslag. Det har taget en dags tid at lave, og det er ret simpelt. Det måler 13 cm i dybde og højde, og 85 cm i længden. Hvad synes I om resultatet?

14 svar til “DIY SVÆVENDE NATBORD”

 1. Ditte siger:

  Fedt projekt!
  Hvor er dit flotte sengetøj fra?

 2. Det er fra Aldi 🙂

 3. Bodil siger:

  Hvor er det bare flot og praktisk – jeg har altid en masse småting som flyder på gulvet og som ikke kan være på mit lille natbord. Må vist en tur i Silvan!

 4. Lyder som en god idé 🙂

 5. Line siger:

  Hvor er de der briller fra? 🙂

 6. Fra Smart Buy Glasses 🙂

 7. Natts siger:

  Hej!
  Elsker din blog, så meget inspirerende!
  Hvor er det flotte billede fra, som hænger over din seng?

 8. Tusind tak! Billedet er fra IKEA 🙂

 9. Nanna siger:

  Kan du huske hvad modellen hed? Har prøvet at kigge derinde, meeen der er jo 1 milliard forskellige stel 🙂

 10. Det er RayBan, men kan desværre ikke huske modellen 🙂

 11. Christina Frandsen siger:

  Hej, jeg vil lige sige at din blog er virkelig en inspiration, samtidigt med ville jeg høre, hvor du har købt den urtepotteskjuler? (tror jeg det kaldes) da jeg faktisk har en selv, men jeg kunne godt tænkte mig flere, men jeg har ingen anelse om hvor den er fra.

 12. Tusind tak Christina. Potten er fra Kiwi, hvor jeg købte den med en lille kaktus i 🙂

 13. Anonym siger:

  Fedt 😊 Hvor er dine lamper fra?

 14. Det er gamle IKEA lamper 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *