DIY sofa af paller // Katarina NatalieDIY sofa af paller // Katarina Natalie
Jeg har jo lovet jer en lille status på sofaen, og her er den. Nu blev den endelig færdig – er hvad jeg har lyst til at skrive, men nej, jeg er stadig ikke tilfreds med den. De nye hvide puder er simpelthen så fucking kedelige og upersonlige så det er her mit lille hemmelige projekt kommer ind i billedet. Hvis jeg siger fotopapir – kan I så gætte det? Dog kan jeg først lave det i næste uge, så indtil videre ser sofaen sådan ud. Men jeg synes da den er blevet meget fin indtil videre.

Hvad synes I forresten om den nye header?

7 svar til “DIY SOFA AF PALLER”

 1. Brit Axelsen siger:

  Hej

  Hvor har du købt de super fede grå pels puder?

 2. De er fra Jysk :0)

 3. Hej Katarina, håber at du ser min kommentar… kan du uddybe,hvordan din sofa er lavet, lige fra paller til, hvor du har dine madrasser fra? 🙂

 4. 3 paller, skruer, madrasser og puder fra jysk 🙂

 5. […] Og fik forresten I set min nye pallesofa? Jeg er så sindssygt glad for den! Ellers kan I se den her. Ville gerne have det soveværelse på højre øverste billede. Så smukt! Posted on […]

 6. Line siger:

  Hvor køber du dine paller henne? 😉

 7. Det var nogen vi havde fået foræret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *