diy-shelves01diy-shelves02

I dag fik vi lavet lidt projekter i huset, som ellers har stået stille noget tid. Kontoret manglede hylder, og dem fik vi lavet af overskydende træ fra vores skrivebord. Ser det ikke ret fint ud når det matcher? Det eneste jeg er lidt træt af er de grimme hyldeknægte.. måske jeg finder på noget andet at hænge dem op med. Her er plads til lidt praktisk, og så skal vi også have sat nogen op bag døren, men det bliver bare nogle hvide fra IKEA, for dem kommer man ikke til at kunne se.

Udover hylderne, så fik vi også lavet vores vindueskarme. De var i noget grimt brun/gråt marmor, så jeg købte noget hvidt folie i Panduro og i dag fik vi det smidt på. Kæft en forskel! Vil klart anbefale folie, hvis I er træt af grimme overflader, og lige nu kan I også få 3 ruller for 2 rullers pris i Panduro.

Se flere billeder af vores kontor her

6 svar til “DIY WOOD SHELVES”

 1. Lullumut siger:

  Det ser utroligt flot ud! 🙂 Jeg kan godt lide, at I har givet dem mørk farve, for jeg er ikke vild med alm. træfarve..

 2. Malue Jasmine siger:

  Det ser virkelig godt ud og hvor er det flot, når det matcher!

  Må vi ikke se billeder af dine vindueskarme? 😀

  Knus Malue
  http://neatnails.dk
  http://mooldash.dk

 3. Yes, det skal der nok komme 🙂

 4. Bené siger:

  Hej,
  Først og fremmest vil jeg sige, at din blog er for skøn. Jeg er helt vild med dine utallige Ebay fund.
  Jeg kan se, at du køber meget på Aliexpress, jeg har selv overvejet det, men har af sikkerhedsmæssige årsager holdt mig fra det. Har du gode erfaringer og føler du, at det sikkerhedsmæssigt er udemærket?

 5. Alt jeg har købt på Aliexpress har jeg fået, og det har levet op til forventningerne, så har intet negativt at sige om siden. Jeg er dog mest til eBay 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *