Puha, tiden flyver afsted, og jeg får sleeeet ikke smidt noget op herinde. Men hvor er det dejligt at se folk stadig kommer herind og kigger, selvom her er stille – tak for det! Hvis I følger med i mine Snapchat stories, kan man se jeg arbejder på en bog, som bliver udgivet her til august – SOM ER FUCKING LIGE OM LIDT! Bogen indeholder en masse DIY projekter, og jeg glæder mig helt vildt til at stå med den i hænderne!!! Den skal jeg nok fortælle meget mere om.

Udover bogen har jeg også en lille svendeprøve her til juni (hvor jeg skal være færdig med bogen), som skal indeholde forskellige opgaver indenfor 4 kernefagligheder. Jeg er allerede startet lidt, men hold-nu-kæft det er presset. Jeg kan slet ikke have alt det i hovedet, så jeg går og er lidt mut, stresset og har faktisk bare lyst til at grave mig ned med min computer, så jeg kan blive færdig med det hele. Juli bliver en fantastisk måned, hvor alt er afleveret, det er sommer og jeg skal på fucking festival og ferie. Mmmhhh.

Nå, men udover bog og svendeprøve, så sker der også nogle ting her med bloggen. Jeg har nemlig været så heldig at få en invitation, fra Bloggers Delight, som bød mig velkommen i deres univers. Derfor har jeg sagt farvel til Buzzanova, hvor jeg ellers har nydt at være, og er nu på vej mod nye eventyr. Fra den 25. i denne måned vil min blog være at finde hos dem, derfor kan det godt se lidt rodet ud herinde dagene op til. Men jeg glæder mig!

Det var lige en lille update, som nok mest var for min egen skyld… der sker så mange ting lige nu, så jeg blev lige nødt til at komme ud med det!

OG OG OG så til det indlægget faktisk handler om – mit nye print! Ha haaa…. Er det ikke fint? Det er faktisk også ét af de 51 projekter, som kommer med i min bog. Så hvis I vil se flere billeder, og fremgangsmåde – så må I købe min bog…. :b

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *