DIY PLANTE STATIV

DIY plante stativ / plant display - Katarina NatalieDIY plante stativ / plant display - Katarina NatalieDIY plante stativ / plant display - Katarina NatalieOkay, så meget DIY er der måske ikke over dette indlæg.. men alligevel. Jeg var forleden en tur i genneren, og fandt et gammelt rustent plante stativ, som jeg tænkte nok kunne blive meget pænt med en gang maling – og heldigvis fandt jeg også tre marmorplader, som passede perfekt ned i. På det sidste billede kan I se hvordan det så ud før. Ikke pænt. I dag fik jeg det så endelig malet, og jeg var lidt i tvivl om det skulle være hvidt eller sort, men jeg besluttede mig for den matsorte, og må indrømme jeg er vild med det. Det ser så fint ud til marmoren, og det grønne fra planterne.

Hvad synes I om mit fund? Er det noget I kunne finde på at have stående derhjemme?

4 thoughts on “DIY PLANTE STATIV

Skriv en kommentar