DIY plante stativ / plant display - Katarina NatalieDIY plante stativ / plant display - Katarina NatalieDIY plante stativ / plant display - Katarina NatalieOkay, så meget DIY er der måske ikke over dette indlæg.. men alligevel. Jeg var forleden en tur i genneren, og fandt et gammelt rustent plante stativ, som jeg tænkte nok kunne blive meget pænt med en gang maling – og heldigvis fandt jeg også tre marmorplader, som passede perfekt ned i. På det sidste billede kan I se hvordan det så ud før. Ikke pænt. I dag fik jeg det så endelig malet, og jeg var lidt i tvivl om det skulle være hvidt eller sort, men jeg besluttede mig for den matsorte, og må indrømme jeg er vild med det. Det ser så fint ud til marmoren, og det grønne fra planterne.

Hvad synes I om mit fund? Er det noget I kunne finde på at have stående derhjemme?

4 svar til “DIY PLANTE STATIV”

  1. Lina siger:

    Ej, hvor sjovt. Har præcis samme model, og elsker den 🙂 Så flot i sort også 👏🏼👏🏼

  2. Det er så fint! 🙂

  3. anna siger:

    hvilken maling har du brugt ? har lige fundet den i en genbrugsbutik til 25 kr 😉

  4. Ca. én spraydåse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *