Rejser

Oplevelser i DK og udland

DIY

En masse DIY projekter

Bolig

Inspiration og indretning

DIY PLANT HANGER

DIY PLANT HANGER BY KATARINA NATALIEDIY PLANT HANGER BY KATARINA NATALIE

Jeg vil lige starte med at ønske jer alle et godt nytår, og jeg håber I havde en helt fantastisk aften i går. Jeg startede det nye år ud med at være pisse aktiv, og har faktisk lavet hele to DIY projekter i dag. Den ene er disse ophæng til mine døde planter. Jeg har det med at overvande, fordi jeg er fucking glemsom, og tror de aldrig får vand, så nu lader jeg dem være og håber de lever op igen. Jeg synes resultatet er blevet super fint, og så var ophængene virkelig lette at lave. De kommer til at pynte rigtig fint i stuen, når de engang vokser ud igen. Er det noget I kunne finde på at lave?

Fremgangsmåde:
1. Der skal bruges en plante, noget snor og en saks.
2. Start med at klippe 8 lige store stykker snor på ca. én meter.
3. Bind en knude i enden på de 8 stykker snor.
4. Del de 8 stykker op i 4, med 2 stykker snor i hver.
5. Bind en knude på hver af de 4 stykker ca 3-4 cm. fra den store knude.
6. Tag ét stykke snor fra hvert af de 4 stykker, og bind det sammen med ét stykke fra de næste, så der til sidst formes en firkant.
7. Nu er ophænget færdigt, og planten sættes ned i midten.
8. Tag én del af snoren af gangen, og sørg for at planten står stabilt.
9. Når planten sidder i ophænget sættes der en krog i loftet, og der bindes en knude for enden af snorene, så den kan hænges op.

All done! God fornøjelse.

10 thoughts on “DIY PLANT HANGER

Skriv en kommentar