diy_paper_planters2Panduro har lige nu tilbud på gavepapir, og derfor var det oplagt med et lille DIY projekt med gavepapir. Jeg har længe synes krukker og vaser af papir er så fine, så derfor ville jeg prøve at lave mine egne. At arbejde på den måde med gavepapir kan godt være en udfordring, da det virkelig er skrøbeligt, men af samme grund kan det også blive rigtig fint krøllet og netop det look gik jeg efter. Man kan få gavepapiret i mange forskelige farver, og også med fine på print på – jeg valgte bare at køre det helt simpelt med det hvide, men det kan jo gøre helt som man vil. Se fremgangsmåden i videoen under billederne, og husk at vælge HD.

I samarbejde med Panduro

Ét svar til “DIY KRUKKER AF PAPIR”

  1. […] her på bloggen. (link) 7. De her er jeg stadig pjattet med! Krukker af papirsposer. Se indlægget lige her. 8. Et billede fra en tom lejlighed tilbage i marts da jeg flyttede ind. Hold kæft tiden […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *