DIYDIY

Nu er det et par dage siden jeg lovede at vise vores nye DIY sofabord frem, så hvis I endnu ikke har set det på min Instagram endnu, så er her et par billeder af det. Vi er så glade for det, og jeg synes det er blevet meget bedre end jeg havde forestillet mig. Vi havde fundet et billede på Pinterest, og brugt som inspiration, og jeg synes da vores er blevet mindst ligeså fint.

Materialer:
Skruer
Maling
Beslag
Smalle planker (Silvan)
Bred planke (Silvan)
1/2″ galvaniseret vandrør (Bauhaus)

Fremgangsmåde:
1. Få savet de smalle planker i den ønskede længde, og sav den brede planke ud i 3 lige store stykker. Sav de 3 brede i den længde bordet er dybt. Vi købte 7 planker, som målte 2400mm og savede dem over på midten, så vi fik 14 planker som målte 1200mm.
2. Få malet alle planker i den ønskede farve, og lad dem tørre i mindst 24 timer.
3. Vandrøret skæres ud i 4 lige store stykker, og der laves gevind med en gevindskærer i hver ende af vandrørene. Der kan også købes 4 vandrør, som allerede har gevind i hver ende. Efter de er tilpasset, skal rørene bukkes til ben, så de passer i højden.
4. Når plankerne er tørre ligges de 3 brede på gulvet i den ønskede afstand, og med den samlede længde af plankerne – i vores tilfælde 1200mm i alt. Halvdelen af de smalle planker ligges ovenpå på tværs af de brede, og med bagsiden opad. De smalle skrues fast i de brede, med en skrue i hver planke. Efter de er skruet fast vendes det hele om, så de smalle ligger nederst på gulvet. De sidste 7 smalle planker ligges ovenpå de brede, på tværs, ligesom de nederste smalle planker og skrues så fast. Nu er den øverste af bordet færdigt.
5. På rørene sættes to besalg på hver ende, så der kan skrues fire skruer pr. ben op i bordet. Efter alle ben er skruet på, vendes bordet om, og I har nu lavet jeres helt eget, mega lækre, sofabord! Be proud :0)

Alt materiale løber op i ca. 350 kr. for både plader, rør, skuer og maling, og det tager ca. to dage at lave. Skriv endelig hvis I har spørgsmål.
udgivet i DIY

12 kommentarer til “ DIY PALLET TABLE ”

  1. Vi fik hjælp af en i familien til at få dem bukket, så kan ikke svare på hvordan man selv kan gøre det. Måske man skal forbi en smed 🙂

Skriv en kommentar